Opblaasbaar Projectiescherm

Dit opblaasbare projectiescherm is echt een megadeal! Met een megagroot formaat en een luchtblazer erbij heb je binnen no-time je eigen buitenbioscoop. Perfect voor filmavonden met vrienden, familie of gewoon jezelf. En het beste van alles? Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de bijgeleverde draagtas, kan je dit scherm overal mee naartoe nemen. Maar let wel op, zet hem niet neer als het regent, stormt, vries of sneeuwt. Dat wordt hem helaas echt niet.

projectiescherm action

Nor-Tec Projector

De Nor-Tec projector van de Action vormt de perfecte aanvulling op het opblaasbare projectiescherm. Met een beeldgrootte tot wel 3,30 meter creëer je een indrukwekkende buitenbioscoop. De projector, voorzien van een hoge resolutie van 1280 x 720 en LED-technologie met een levensduur van 50.000 uur, projecteert het haarscherpe beelden. Het is compleet met een afstandsbediening en handige aansluitkabels, plus een ingebouwde speaker voor het beste geluid.

beamer action

Waarom combineren?

Waarom zou je deze twee pareltjes combineren? Simpelweg omdat het je buitenbioscoop ervaring naar een heel nieuw level tilt. Fantastisch met het EK voetbal 2024 om de hoek. Het opblaasbare scherm zorgt voor een optimale projectieoppervlakte, terwijl de Nor-Tec projector zorgt voor haarscherpe beelden en een geweldig geluid. Het is gewoon de perfecte match voor de ultieme filmavond in je eigen tuin.

Tips voor de ultieme kijkervaring

En natuurlijk, hier nog wat tips om het meeste uit je buitenbioscoopervaring te halen:

  • Zoek een glad en licht oppervlak voor het beste beeld
  • Zorg ervoor dat je projector stevig staat voor een stabiel beeld
  • Zet het opblaasbare scherm eventueel vast met een touw. Dan kan die ook niet onverwachts wegvliegen.

Waar wacht je nog op? Maak van je zomeravonden een onvergetelijk bioscoopavontuur met de geweldige gadgets van de Action. Wees er wel snel bij, voordat ze weg zijn!

Heb je ook nog een barbecue nodig om helemaal klaar te zijn voor de zomer? Nu bij de Action: superhandige draagbare barbecue/grill is dé gadget voor de zomer