Innovatieve en praktische barbecue

Deze draagbare barbecue van Summ weegt slechts 3 kg en werkt snoerloos op 4x AA-batterijen, waardoor je hem moeiteloos kunt meenemen naar buitenactiviteiten en op reis. Dankzij het multifunctionele ontwerp met dubbele laag kun je zowel bovenop grillen als onder braden. Het unieke olie-houtskool-scheidingsmechanisme voorkomt dat oliedruppels het houtskoolvuur raken, waardoor er aanzienlijk minder rook ontstaat. Perfect voor een rookvrije grill-ervaring!

Deze grill is ontworpen voor gemak en veelzijdigheid. De hoogwaardige aluminiumlegering bakplaat is bestand tegen hoge temperaturen en gemakkelijk schoon te maken, zodat je snel weer kunt genieten van je gegrilde maaltijd. Bovendien zorgt de dubbele isolatiestructuur ervoor dat deze grill veilig in gebruik is, waar je ook bent.

Waarom is deze grill superieur?

De Summ barbecue is een compacte en draagbare barbecue, uitgevoerd in zwart en vervaardigd van staal, aluminium en een geëmailleerde kookplaat. Met afmetingen van 17,8 cm hoogte bij een diameter van 28,5 cm en een gewicht van 3 kg, is deze barbecue ideaal voor gebruik buitenshuis. De stroomvoorziening vereist 4x AA-batterijen. Let op dat de batterijen niet zijn inbegrepen bij de set.

barbecue action

De set bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan: een barbecue, een grillplaat, een barbecueklem en een handige opbergtas voor eenvoudig transport en opslag. Wat dit ding echt bijzonder maakt, is dat hij aanzienlijk minder rook produceert dan traditionele barbecues. Bovendien is het gehele apparaat afwasbaar, wat het schoonmaken na gebruik vereenvoudigt. Dankzij zijn draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid is de Summ barbecue een uitstekende keuze voor buitenactiviteiten en kampeeruitstapjes.

Met de SUMM Easy-Go draagbare barbecue/grill geniet je het hele jaar door van heerlijk rookvrij grillen! Bestel nu en maak van jouw zomer een smaakvol avontuur.

De SUMM Easy-Go draagbare barbecue/grill is via deze link online verkrijgbaar. Profiteer van deze weekactie en maak je zomer compleet met deze handige gadget voor in de tuin!