Een zelfgebouwd zwembad in je achtertuin

Handige Harry’s opgelet. Heb jij heel lege plekken over in je agenda en vind je het tijd je handen weer eens uit de mouwen te steken? Wij kwamen onlangs een project tegen, waar het in elkaar zetten van een IKEA kast niks bij is. Hoewel het heel wat doorzettingsvermogen vereist, kun jij deze zomer verkoelend doorkomen. Vermijd dure zwembad leveranciers waar je de hoofdprijs betaalt en doe het lekker zelf. Zonder enige kennis wist deze creatieveling zijn tuin te voorzien van een prachtig zelfgebouwd zwembad binnen 6 weken.

zelfgebouwd zwembad in tuin

Met een klein handje hulp van de lokale aannemer en een graafmachine heeft de man een gat gegraven in de tuin en er een betonnen vloer in weten te storten. Met het zwembad, inclusief pomphuis, warmtepomp, isolatiemateriaal, zwembadverlichting en afwerking in de tuin, kun jij al de tofste pool parties geven deze zomer. Hoe de bouwer van dit project erna keihard werken meer dan tevreden bij staat, vinden wij dat het eindresultaat er zeker mag zijn.

zelfgebouwd zwembad in de tuin

Beginnen jouw handen te kriebelen en kun jij niet wachten aan de slag te gaan met dit gave project voor een prikkie? Trek dan al jouw bouwmaterialen uit de schuur en schaf de smalle skimmerset, Aquareva wit Led-lamp, Pentair 12m3 filterset met glas ipv zand, Muro RVS zwembadtrap, stalen zwembad 400×135 inclusief blauwe liner, Poolstyle Step Inverter warmtepomp en de PIR-isolatiemateriaal, maar aan voor een verbluffend eindresultaat.

Wil jij het proces van het zelfgebouwde zwembad in de tuin tot in detail zien en achter alle benodigdheden komen? Bekijk dan de video voor het maken van een eigen zwembad in de tuin voor 300 euro hieronder.