Containerzwembad in de achtertuin

Al steeds vaker zien we dat er vrachtcontainers gebruikt worden voor het bouwen van bijvoorbeeld huizen, maar dit keer wordt een vrachtcontainer omgevormd tot een brute en volledig functioneel zwembad. Wij beginnen vast met graven in onze achtertuin. Dit containerzwembad is een creatie van het Canadese bedrijf ‘Modpools’. Dit bedrijf bouwt containers om tot verplaatsbare zwembaden, waarbij het zelfs mogelijk is om er middels scheidingswanden een bubbelbad van te maken waardoor je het gehele jaar door kan chillen in jouw zwembad. De efficiënte verwarming van het bedrijf kan zelfs bij temperaturen van -10°C een watertemperatuur van 30°C behalen en dat alles is gewoon vanaf je smartphone in te stellen.

Heb je geen achtertuin, maar woon je wel in Amsterdam? In Amsterdam ligt officieel het mooiste publieke zwembad ter wereld.

De vanaf prijs ligt op $19.500 (omgerekend zo’n €16.600), wat nog best meevalt in onze ogen. Het enige nadeel is dat het (nog) niet in ons land verkrijgbaar is.

Check hieronder de tofste foto’s van het containerzwembad:

zwembadcontainer man man 07 containerzwembad man man 06 containerzwembad man man 05 containerzwembad man man 04 containerzwembad man man 02 containerzwembad man man 01