1. De smalle retro zonnebril

We gaan back to the past met de retro zonnebrillen deze zomer. Door voor een zonnebril met smalle glazen (en een smal montuur) te gaan, geef jij jouw gehele look een vintage en volwassen uitstraling. Dit is de perfecte bril voor een smart-casual look, in combinatie met een pantalon en linnen overhemd.

retro zonnebril zilver mannen

Fierce

James Ay €170,00 Shop nu

2. Zonnebril met krachtige kleuren

Maak een statement met een gekleurde zonnebril. Door te gaan voor een montuur in een zomerse kleur zal de zonnebril dé eyecatcher van jouw festivaloutfit zijn. Let er wel op dat jij in dat geval jouw outfit qua kleur vrij basic houdt, zodat het niet too much wordt. En wil je écht ertussenuit springen? Zorg er dan voor dat de kleur van je zonnebril past bij bijvoorbeeld je sneakers of een ander accessoire. Details maken het verschil.

zonnebril groen

Lionel

Komono €58,95 Shop nu

3. Frameless zonnebrillen voor een strakke look

Geen rand, geen poespas. Randloze zonnebrillen, ook bekend als frameless zonnebrillen, zijn de belichaming van minimalistische stijl. Met hun strakke ontwerp geven ze je een licht en luchtig gevoel, waardoor je subtiel elegant blijft.

frameless zonnebril trends heren 2024

Frameless zonnebril

Gucci €390,00 Shop nu

4. Pilotenbril keert weer terug, maar dan modern

Klassiek en terug van weggeweest: de pilotenbril gaat terug naar de roots van de luchtvaart tijdens en is uitgegroeid tot een iconisch en tijdloos design. Deze stijl is niet alleen een modeaccessoire, maar een symbool van avontuur en tijdloze klasse.

retro zonnebril pilotenbril

Pilotenbril

Mango €49,99 Shop nu

5. Tijdloos zwart is altijd een stijlvolle optie

Hoe je het ook wendt of keert, een tijdloze zonnebril is iets wat we allemaal dienen te hebben. Hoewel trends komen en gaan, is dit eigenlijk een ‘trend’ die altijd geldt. Deze zonnebril zal niet alleen vandaag de dag in de mode zijn, maar ook nog steeds over tien jaar. Ga dus voor een basic zonnebril wat betreft kleur én model. Een zwarte wayfarer is in onze ogen (en op jouw ogen) een van de beste keuzes. Dit is een zonnebril waarmee jij nooit – maar ook echt nooit – de plank misslaat. Een model dat ongetwijfeld bij al jouw outfits past (vraag dat maar aan James Bond),

zwarte wayfarer zonnebril heren

Norse

Ay studios €170,00 Shop nu

Heb je geen idee welke zonnebril jou het beste staat? Dan hebben wij de gids voor jou: zo koop je een zonnebril die bij jouw gezichtsvorm past.