De zonen Arnold Schwarzenegger

Maar de carrière van deze held is niet het enige waar Arnold Schwarzenegger trots op mag zijn. Hij heeft namelijk ook drie jongens, genaamd Patrick, Christopher en Joseph. De drie verschillende persoonlijkheden stellen we graag even aan je voor.

1. Patrick Schwarzenegger

Zoon numero uno is Patrick Schwarzenegger, de oudste zoon van Arnold. Net als zijn vader ambieert Patrick een carrière in Hollywood. Hoewel hij een paar rolletjes heeft gespeeld, kunnen we nog niet echt zeggen dat hij is doorgebroken. Zijn bekendste rol is die in Grown Ups 2, wat toch een aardig bekende film is. Daarnaast werkt Patrick ook als model. Patrick ziet er ook wel sportief uit, alleen hij is waarschijnlijk wel wat minder vaak in het krachthonk te vinden, dan zijn vader ooit was.

2. Christopher Schwarzenegger

Arnolds twee eerste zoons kreeg hij in het huwelijk met Maria Shriver. Zij was een journalist en lid van de beroemde Kennedy-familie. Christopher Schwarzenegger lijkt niet echt niet gemaakt te zijn voor roem, hij acteert niet en doet ook niet aan fitness. Hij heeft zelfs geen Instagram. Hij probeert door het leven te gaan als goede student, want hij druk bezig met zijn opleiding.

3. Joseph Baena

Zijn derde zoon kreeg hij tijdens een affaire, die hem uiteindelijk het huwelijk met Maria kosten. Dit is Joseph Baena, en zoals je ziet heeft deze jongen het meeste weg van Arnold Schwarzenegger. Hij is dan ook behoorlijk gespierd en veel in de gym te vinden. Zo vader zo zoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joseph Baena (@projoe2)

Wil jij net als Arnold Schwarzenegger ook je fitnessdoelen halen? Check dan dit artikel voor fitness tips.