Pullitzer Amsterdam

Jansz. Rosé Sundays

Als je eens zin hebt in wat anders dan bier of indruk moet maken op een date, dan ben je bij Jansz. tijdens Rosé Sundays aan het goede adres. De naam zegt het al: Jansz. Rosé Sundays is het ultieme excuus om te genieten van een glas (of magnum) Provençaalse perfectie samen met bijpassende barbecue gerechten van de Big Green Egg. Als je nog even geen vakantie op de planning hebt, kun jij je de eerste en derde zondag van juni, juli en augustus in de Provence wanen. Deze zondagen staan helemaal in het teken van MiP Rosé en bijbehorende zomerse gerechten.

Zondagen amsterdam

Big Green Egg en MiP Rosé
De licht getinte Made in Provence (MiP) rosé smaakt als zomer in een glas met geur- en smaaknuances van rode vruchtjes en citrusfruit naast een verleidelijk kruidenparfum. Naast een goed glas wijn, wordt de reguliere lunchkaart aangevuld met passende specials zoals gerookte zalm op eiersalade, gegrilde kreeft met sinaasappel mayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg Barbecue.

Vondelpark3

Als je op een zomerse dag op zoek bent naar een zonovergoten terras in een groene omgeving, dan is Vondelpark3 de ideale plek om jouw dag te spenderen. Op het terras begint het goede leven en vooral op de zondagmiddag. Dit restaurant heeft een zeer uitgebreide menukaart en de perfecte gerechten om te ontbijten, lunchen, dineren of gewoon om te borrelen.

Zondagen Amsterdam

HoogtIJ

HoogtIJ Amsterdam zit verscholen in Amsterdam-Noord en is de ideale locatie om aan de drukte van de stad te ontsnappen, zonder de stad uit het oog te verliezen. In de glazen kas van HoogtIJ valt elke keer weer wat nieuws te beleven. Deze locatie is namelijk de basis van pop-up evenementen. Te denken aan exposities, een proeflokaal, een feestelijk diner of een intiem concert.

zondagen amsterdam

Op hoge hoogte
Ook als je zelf binnenkort wat te organiseren hebt, is deze locatie ideaal. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek in een plek om je verjaardag of een andere belangrijke dag te vieren. Bij mooi weer kan de schuifdeur open naar het grote dakterras. Hou de Facebookpagina van HoogtIJ in de gaten voor de verschillende openbare evenementen, want wat is nou beter dan jouw zondagmiddag spenderen op grote hoogte, met uitzicht over Amsterdam terwijl je geniet van goede muziek en een goed drankje? Precies, cheers!

Niet genoeg geïnspireerd? Dit zijn de drie mannelijkste plekken om te brunchen in Amsterdam.