Donald Trump is geen president meer

In 2017 werd Donald Trump officieel de 45ste president van Amerika, maar het houdt na vier jaar op voor de politicus en ondernemer. Afgelopen week was iedereen gespannen naar de tv aan het kijken wie ging winnen. Moest Amerika het nóg vier jaar doen met Donald, of zou Joe Biden winnen. Uiteindelijk gebeurde dus het laatste, maar Trump was het daar niet mee eens: volgens hem werd er gefraudeerd tijdens het stemmen.

Én zelfs nadat bekend werd dat Joe Biden meer stemmen had, wilde hij toch nog even duidelijk maken dat hij de winnaar was. En Zondag met Lubach speelde daar hilarisch op in.

Zondag met Lubach Witte Huis vlog

Tijdens de uitzending van Zondag met Lubach gisteravond was te zien hoe Donald Trump door het Witte Huis liep en een rondleiding gaf. De rondleiding was bedoeld voor Joe Biden, om te laten zien wat allemaal van Donald Trump is en zal blijven. Zo loopt hij langs zijn kantoor, waar hij ‘even’ een wereldleider prankt via de telefoon, loopt hij langs al zijn Twitter-kantoren én loopt hij langs de vergaderzalen. De boodschap was en blijft: alle ruimtes zijn van Donald Trump en zullen nooit die van Joe Biden worden.

Zondag met lubach donald trump

Niet in Zondag met Lubach

Wat niet besproken werd tijdens deze uitzending, waren de tweets die Trump afgelopen week op het internet had gezet. Niet alleen zei hij dat hij zou vertrekken uit Amerika als Joe Biden zou winnen, ook vertelde hij nog ná de verkiezingsuitslag dat hij altijd de winnaar zal blijven en dat Joe Biden niet gewonnen kon hebben. Fans van Donald Trump beaamden alles wat de huidige president van Amerika vertelde, maar het andere deel van de inwoners van Amerika verklaart Donald voor gek. Want de komende vier jaar zal Joe Biden de leiding nemen in Amerika en heeft Donald Trump geen rol meer in het Witte Huis.