Maak kennis met Zoe Gara

Grote kans dat je nog nooit van de naam Zoe Gara hebt gehoord, maar hierna zal dit voor altijd veranderen want deze Griekse godin vergeet je niet zomaar. De pas 20-jarige Griekse dame woont in Australië en is in het dagelijks leven veel bezig met haar passie: karate. Zo heeft zij meegedaan aan verschillende grote toernooien en wereldkampioenschappen en is zij aangesloten bij he JKA national team. Hierbij heeft zij al heel veel medailles en prijzen mee naar huis mogen nemen en is zij iedere dag bezig om zichzelf te kunnen verbeteren. We kunnen dus wel stellen dat Zoe enorm sportief is en haar killerbody steekt zij dan ook niet onder stoelen of banken. Zo laat zij haar Instagram-volgers dan ook regelmatig meegenieten.

Op Instagram is de Griekse dame razend populair

Net als bij haar sportcarrière gaat Zoe ook op sociale media ook als een speer. Zo is zij inmiddels uitgegroeid tot een content creator, met ruim 872 duizend volgers op Instagram. Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen en regelmatig haar foto’s op hun tijdlijn willen zien, want met haar bruine lokken, donkere ogen en haar afgetrainde lichaam is zij nou eenmaal een bloedmooie verschijning. En met dat laatste pronkt zij dan ook graag op Instagram. Zo plaatst zij de ene na de andere foto in bikini of lingerie waar haar figuur nog maar eens extra goed wordt benadrukt.

Verder zien we dat Zoe in haar vrije tijd het liefste de hele wereld rondreist en geniet van de mooie stranden en straatjes, maar ook enorm kan genieten van de tijd met haar vriendinnen en haar familie. Kortom, deze Griekse godin tikt in onze optiek alle boxen aan. Zie hieronder een aantal van Zoe haar spannendste Instagram-foto’s, want dan kan jouw dag sowieso niet meer stuk:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoe Gara (@zoegara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoe Gara (@zoegara)