Jutta Leerdam is beter dan ooit tevoren op het ijs

We kunnen simpelweg niet meer om Jutta Leerdam heen. Al langer wisten we dat de blondine er prachtig uitziet, dat is geen geheim. Maar ook zeker op sportief gebied maakt ze steeds meer indruk, en hoe. Het jaar 2022

Hoewel het jaar 2023 pas net begonnen is, zet ze nu al toptijden neer en sleept ze prijs naar prijs binnen. Ze zitter fitter en sterker dan ooit uit op het ijs en het verbaasde dan ook echt niemand dat ze met overmacht de gouden medaille naar binnen sleepte op het EK sprint. De Nederlandse Femke Kok ging er met de zilveren medaille vandoor.

Jutta Leerdam probeert met haar uitspraken een taboe te doorbreken. Zo zei ze afgelopen december, na het winnen van het NK sprint: “Ik ben gewoon zwaarder geworden en sterker geworden.” Voorheen was Leerdam enorm gefocust op gewichtsverlies, maar ze merkte al gauw op dat ze daar helemaal niet beter van ging schaatsen. “Ik ben zoveel stabieler en daardoor ben ik altijd gewoon goed. In plaats van dat ik altijd voor mijn lichaam te zwak ben”, aldus de Europees kampioene.

De Nederlandse sportvrouw op Instagram

Jutta is een van de populairste Nederlandse sporters op Instagram. Zo heeft ze momenteel een volgersaantal van maar liefst 4 miljoen op Instagram. Insane! Dit zorgt ook voor een financiële boost en zorgen voor een meer dan prima salaris en vermogen van Jutta Leerdam. Wanneer een sporter namelijk een groot bereik heeft op sociale media, zullen vele merken zich aan hem of haar willen binden. Dat is natuurlijk ook het geval bij de bloedmooie Jutta.

De blondine plaatste afgelopen weekend een foto in een zwarte sportbroek, waarmee ze haar sportieve figuur flink accentueert. Dat de foto in de smaak valt bij haar miljoenen Instagram-volgers, dat is duidelijk te zien. De foto scoorde in slechts twee dagen al meer dan 130.000 likes, en de teller blijft nog lopen. Zie de desbetreffende foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)