Waarom kies je voor losse of strakke boxershorts?

De losse boxershort ziet eruit als een korte broek/zwembroek en zit ook een beetje zo. Uit onderzoek blijkt dat slechts 15 procent van de mannen liever een losse boxer draagt dan een strakke boxershort. Op dit moment worden de strakke boxershorts het meest gedragen omdat ze modieuzer ogen.

Hoewel het er mooier uitziet, is het niet de beste optie op het gebied van gezondheid. Wijde boxershorts zijn namelijk beter voor je gezondheid. Deze heeft meer draagcomfort, lucht alles daarbeneden goed en is ook nog functioneel door de gulp (meestal knoopjes). Het staat misschien iets minder charmant, maar een losse onderbroek is een stuk beter voor je gezondheid dan een strakke boxershort.

Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60 procent van de vrouwen een man het liefst in een strakke boxershort ziet. Maar de vraag is of het dragen van een strakke boxer ook goed voor je is. Denk je liever aan je gezondheid of aan het imponeren van een vrouw? Uit een ander onderzoek is gebleken dat strakke boxers daadwerkelijk invloed hebben op de zaadproductie. De voordelen aan het dragen van deze onderbroek is dat het ondersteuning geeft, het lekker zit met hardlopen en het mooier oogt.

Multipack boxershort

Zwart

Multipack boxershort €43 Shop nu

Maar wat als je een strakke boxer wil blijven dragen?

Hoe wijder je onderbroek, hoe beter de doorbloeding, temperatuur en de zaadproductie is. Een te strakke boxer is dus echt geen aanrader, maar een te wijde boxer zit ook niet bepaald lekker. Daarom moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat heb als je toch een strakke boxer wil kopen. De onderbroek moet niet afknellen of oprollen als je hem aanheb en de pijpen van de boxer moeten goed aansluiten.

welk ondergoed vrouwen mannen

Boxers

Multipack €75 Shop nu

Wist jij trouwens dat er een goede manier is om ondergoed op te bergen? Lees dan de volgende life hack: hoe vouw je een boxershort goed op?