Er is maar één Zlatan. En als je in zijn buurt komt, kan je ‘m maar beter te vriend houden. Ten eerste omdat hij zo gek als een deur is – vaak op een hilarische manier. Maar ook omdat de 39-jarige zeer vrijgevig kan zijn, wat uiteraard ook een stuk makkelijker gaat als je in acht neemt wat voor salaris hij vangt. Zo verraste Zlatan Ibrahimovic drie van zijn AC Milan-collega’s met de gloednieuwe PS5. En dat terwijl de nieuwe console overal is uitverkocht.

Zlatan Ibrahimovic koopt PS5 voor zijn teamgenoten

Momenteel is hij de absolute topscoorder van de Serie A,en dat terwijl hij slecht één jaar is verwijderd van z’n 40e. Alles wijst erop dat hij goed in z’n vel zit bij z’n oude vertrouwde club en dat is naast zijn doelpunten en assists ook terug te zien in z’n vrijgevigheid. Voor drie van zijn teamgenoten kwam kerst vroeg. Samuel Castillejo, Rafael Leao en Mateo Musacchio werden thuis verast met de kersverse 5e installatie van de Playstation reeks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)

De drie gelukkige voetballers plaatsen een foto op hun Instagram-stories van de PS5 om Ibrahimovic vervolgens te bedanken: “Grazie @Iamzlatanibrahimovic.” Een klasse actie van de levende legende, zo’n collega kan iedereen wel gebruiken, zolang ‘ie je maar geen karatetrap verkoopt. Want als je hem tegen je hebt krijg je het zwaar te verduren.

Ook heeft de voetballer een bioscoopfilm te pakken

Naast zijn boek “I am Zlatan Ibrahimovic”, krijgt de Zweed binnenkort ook een bioscoopfilm over zijn stormachtige levensverhaal. De film is op dit moment in productie en is in de herfst van volgend jaar te zien. Daarnaast hintte hij begin november naar een terugkeer bij het Zweedse nationale elftal na wat gedoe. Hopelijk zal hij die ene goal tegen Engeland járen terug nog eens overdoen.