Een zelfgemaakte bioscoop in je achtertuin

Het is natuurlijk zonde om de hele zomer binnen te zitten terwijl het buiten heerlijk weer is. Zelfs in de avonden wil je wel eens wat tijd buiten je huis doorbrengen. Of lekker in het water liggen, het liefst in een jacuzzi. Maar ja, er komen natuurlijk steeds weer nieuwe films en series uit die je eigenlijk ook wilt zien. Helaas kun je je tv niet mee naar buiten nemen. Daar moet een oplossing voor zijn, toch?

 

De man die deze opstelling heeft bedacht heeft mogelijk voor de tweede keer het wiel uitgevonden, want deze bioscoop in je achtertuin is legendary. Je kunt genieten van heerlijk warm water terwijl je je favoriete series kijkt op een scherm dat zeker twee keer zo groot is als je tv. Zelfs wanneer het weer even wat minder is, is dat geen probleem, want in deze zelfgemaakte bioscoop met jacuzzi zit je prima beschut.

jacuzzi tent beamer bioscoop in de achtertuin

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Je hebt namelijk maar drie dingen nodig: een tent, een jacuzzi en een beamer of andere projector. Eventueel kan een groot wit doek ook nog handig zijn, maar dat hangt van je tent af. En nu denk je misschien dat een jacuzzi heel duur is, maar ook dat hoeft niet zo te zijn. Een opblaasbaar bubbelbad is vaak voor een spotprijsje op de kop te tikken.

De tent moet groot genoeg zijn dat de jacuzzi erin past en het liefst ook wel redelijk hoog, want anders wordt je scherm alsnog heel klein. Is het tentdoek te donker? Dan kan een extra wit doek handig zijn. De beamer kun je op een hoog tafeltje of krukje voor of achter de jacuzzi zetten. Jacuzzi in de tent, vullen met water en je kunt genieten in je zelfgemaakte bioscoop. Denk eraan om een verlengsnoer mee te nemen zodat je de jacuzzi en de beamer aan kunt sluiten en je laptop niet halverwege uitvalt.

zelfgemaakte bioscoop met tent en projector