Goedkope opblaasbare jacuzzi te koop

We zien ze gelukkig regelmatig voorbij komen, maar deze goedkope opblaasbare jacuzzi van de Aldi konden we je niet onthouden. Vanaf aankomende zaterdag 9 oktober kun je bij de Aldi de Lay-Z-Spa voordelig shoppen. En geloof ons maar: dit wil je.

Stel je voor: je hebt een lange dag gehad op je werk en uren in de file gestaan. Het regent al de hele dag zonder dat het ook maar eventjes gestopt is én je krijgt er ook nog gratis een gure wind bij. Je bent eigenlijk al helemaal nat geregend van het kleine stukje van de auto naar huis, omdat je geen paraplu in de auto had liggen. Je stapt binnen en het eerste wat je ziet is die heerlijke jacuzzi opgewarmd. Helemaal klaar voor jou en je partner!

Alles over de jacuzzi van de Aldi

Waarschijnlijk ben je nu om. We zullen je daarom even vertellen wat je bij deze jacuzzi kunt verwachten. De jacuzzi heeft plek voor wel drie personen, maar je hoeft er natuurlijk niet met drie in. Er is dus meer dan genoeg ruimte om hier lekker met je vriendin in te kunnen zitten. De diameter is 170 cm en de hoogte 66 cm. Bescheiden, maar groot genoeg! Je kunt het water maximaal opwarmen tot een temperatuur van 40 °C en hij zal dat in ongeveer 1 á 2 graden per uur doen.

opblaasbare jacuzzi Aldi te koop

In de winter met temperaturen onder 0 hoef je je geen zorgen te maken. Hij heeft namelijk een power saving system én een frezen shield. Je hoeft hem dan dus niet hals over kop leeg te laten lopen en af te breken. Via het touchscreen scherm wat erbij zit kun je jouw jacuzzi instellen zoals jij het wil!

Wat kost de Lay-Z-Spa?

Je kunt hem dus vanaf zaterdag 9 oktober bemachtigen in de winkels van Aldi. Mocht je het idee hebben dat je dit weer gaat vergeten, kun je voor de zekerheid een herinnering aanzetten. Dan krijg je een melding zodra hij de verkoop in gaat. Je koopt deze goedkope opblaasbare jacuzzi al voor €329,- terwijl de normale verkoopprijs op zo’n €459,- ligt. Een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Let wel op, want op = op!

Je haalt de spa al een beetje in huis met deze jacuzzi, maar voor de sauna zul je het helaas buiten de deur moeten zoen. Ga dus af en toe wel een dagje naar de sauna, want dat heeft ook vele voordelen.