Kees van der Spek, een levende legende

Kees staat onder de Nederlanders bekend als een echte strijder. Altijd strijdend voor de slachtoffers, en oplichters keihard aanpakken. Zo heftig dat Kees zelfs ging knokken met een oplichter. Met een simpele beenveeg haalt Van Der Spek de man onderuit en weet hem zo aan de politie te overhandigen. Kortom, de man is echt een levende legende.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek)

Zijn vrouw Annabelle

Kees is sinds 2004 getrouwd met Annabelle. Annabelle werkt zelf ook voor de televisie, daarom dat ze er geen moeite mee heeft om soms weken zonder Kees te zijn. 

“Het scheelt dat Annabel mijn werk begrijpt, want ze werkt zelf ook bij de televisie. Ze heeft altijd in de productie gezeten en heeft in die hoedanigheid veel met Robert ten Brink en Gordon gewerkt. Sinds de kinderen er zijn, heeft ze stabieler werk. Ze is nu hoofd personeelszaken bij tv-productiemaatschappij IDTV,” zo vertelde Kees over zijn vrouw aan De Telegraaf.

Kees en Annabelle hebben samen al een kind gekregen genaamd Joël. Kees had uit een eerder huwelijk al twee kinderen: Joep en Jesse. De misdaadverslaggever meldde in april 2019 al opa te zijn van één van de twee. “Ik wil het van de daken schreeuwen: ik werd gister opa! Van Floris, een vernoeming naar zijn (vermeende) bet bet bet-overgrootvader Floris V”, schreef Kees op Twitter. Zie hieronder een aantal foto’s van Kees en zijn vrouw Annabelle:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek)