Het horloge van Memphis Depay

Het modelnummer van dit specifieke Daytona-horloge is 116519 en het werd uitgebracht in het jaar 2000. Het horloge heeft een mechanisch-automatisch uurwerk en is speciaal ontworpen voor mannen. Met een diameter van 40 mm is dit horloge niet te groot en niet te klein – precies goed voor de meeste mannelijke polsen. De horlogekast van deze Rolex is gemaakt van 18k witgoud. De huidige waarde van het horloge: $ 77,500.00.

De kenmerken van de Daytona Beach collectie

Wat deze specifieke Daytona zo uniek maakt, is het roze wijzerplaat met Romeinse cijfers. Dit geeft het horloge een elegant en verfijnd uiterlijk. Het is ook gekoppeld aan een bijpassende roze hagedisband, waardoor het een echt opvallend accessoire is. De Daytona Beach collectie werd gelanceerd in 2000 en was een limited edition serie. Naast het roze model waren er ook groene, turquoise en gele modellen beschikbaar. De kleurrijke collectie combineert de klassieke stijl van de Rolex Cosmograph Daytona met een speelse twist die perfect past bij de zomerse sfeer. 

Bekijk de onderstaande Instagram-post waarin het horloge in de spotlights wordt gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het salaris en vermogen van Memphis Depay

Dat Memphis zichzelf zo’n peperduur horloge kan veroorloven, dat is niet zo gek. Het salaris en vermogen van Memphis Depay zorgen ervoor dat hij vrijwel alles kan kopen wat zijn hartje begeert. Per jaar verdient hij ongeveer 8.750.000,00 euro bij zijn huidige club, Atletico Madrid.