Yvonne Coldeweijer verkoopt appartement in Amsterdam

De Nederlanders zijn druk bezig met hun appartementen in Amsterdam verkopen. Zo verkocht Joey Veerman zijn appartement in hartje Amsterdam afgelopen week en nu is Yvonne Coldeweijer aan de beurt.

In 2020 kocht Yvonne Coldeweijer dit pareltje op de vierde verdieping voor € 457.500,-. Met een hypotheek van € 521.000 zal de winst naar verwachting niet overweldigend zijn. Maar de waarde van dit appartement overstijgt de financiële kant van het verhaal.

Wat maakt het appartement zo bijzonder?

Met een mooi dakterras dat uitkijkt over de stad en een extra balkon biedt dit appartement een unieke kans om Amsterdam op zijn best te ervaren. Het appartement heeft 58 vierkante meter aan woonoppervlakte. Je vindt er twee kamers, een slaapkamer, een badkamer en een moderne luxe keuken, Dit Amsterdamse optrekje biedt het ultieme in comfort en stijl.

Nog een pluspuntje: het appartement is slim ontworpen. De woonkamer komt uit op een vaste trap naar het dakterras en er is een extra balkon. Hierdoor heb je genoeg buitenruimte en kun je genieten van de warme zomer dagen. Met vloerverwarming en energielabel A, is dit appartement niet alleen chique, maar ook duurzaam en comfortabel.

De verwachting is dat dit appartement niet lang leeg zal staan. De prijs is stevig, maar de ervaring van wonen in dit unieke appartement in de drukke stad Amsterdam is onbetaalbaar.

Bekijk hieronder foto’s van de woning of neem een kijkje op BekendeBuren:

Woonkamer appartementSlaapkamer en extra balkon Amsterdam OostYvonne Coldeweijer Amsterdam verkoop