Joey Veerman verkoopt appartement met winst

De middenvelder, Joey Veerman, die vorig jaar nog in de verleiding was om de charmes van de Italiaanse Serie A te omarmen bij Lazio Roma, heeft met leuke winst zijn appartement weten te verkopen. Het appartement ligt gelegen in het hart van Amsterdam en is onlangs verkocht voor € 610.000. Dit betekent dat hij € 30.000 winst heeft. Aangezien hij een jaar eerder het appartement voor € 580.000 kocht met een hypotheek van € 350.000.

Luxe Amsterdams appartement

Het appartement is een luxeparadijs dat zicht uitstrekt over een oppervlak van 95 vierkante meter. Het heeft drie kamers, waarvan twee slaapkamer en een badkamer waar je u tegen zegt. De open keuken heeft alles wat je nodig hebt en je kunt er dan ook heerlijk koken. Alsof je hiervoor in Amsterdam niet al erg veel geluk hebt als je het scoort, heeft het appartement ook een prachtig uitzicht. Het zit namelijk op de zevende verdieping en het heeft een overdekte parkeerplek.

Joey Veerman zit niet zonder huis nu. Hij heeft namelijk nog een huis in Eindhoven. Terwijl we allemaal met smart wachten op zijn antwoord, blijft de vraag hangen of de voetballer blijft hangen bij PSV of welke Europese topclub het geluk zal krijgen om hem te verwelkomen in het team.

Bekijk hieronder foto’s van de woning of neem een kijkje op BekendeBuren:

Slaapkamer appartement Woonkamer Joey VeermanUitzicht voetballer PSV Joey Veerman

Hij heeft niet alleen een prachtig appartement en huis. Zijn vriendin is ook beeldschoon. Lees ook: dit is de vriendin van PSV-Middenvelder Joey Veerman.