Wie is Joey Veerman?

Joey Veerman is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Volendam en geboren in een echte handbalfamilie. Zelf raakt hij de bal liever met zijn voeten en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Na drie jaar bij FC Volendam wist SC Heerenveen namelijk voldoende en daar besloten ze hem naar Friesland te halen. Hiervoor werd een bedrag van 550.000 euro betaald. Ook hier was hij succesvol. Zo werd hij na zijn eerste seizoen al in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Met 5 doelpunten en 5 assists in 26 duels waren zijn statistieken dan ook prima voor een middenvelder.

 

Vorig seizoen ging het nog een stuk beter met 9 doelpunten en 11 assists in 35 duels. Hierdoor werd er ook vanuit het buitenland aan hem getrokken. Ook was er sprake van een mogelijke transfer naar AZ, afgelopen zomer. In de jaren die volgden werd hij een belangrijke spil in het spel van de Friezen. Uiteindelijk werd dit dus bekroond met een stap naar Eindhoven. Na wat twijfels in het begin heeft hij daar nu zijn naam gevestigd.

Chantalle Schilder is de vriendin van de PSV-middenvelder

Over Chantalle Schilder is minder bekend. Deze blondine is geen influencer met honderdduizenden volgers, maar juist dat siert haar zo. Op de foto’s op haar Instagram lijkt ze in ieder geval een leuke, spontane dame met een stralende lach.

Veel weten we niet over haar. Qua achternaam lijkt ze in ieder geval uit Volendam te komen, net als haar vriend dus. Waarschijnlijk zijn de twee dus jeugdliefdes. Hieronder zie je wat foto’s van de leuke vriendin van Joey Veerman: