Yuliia Levchenko jaagt op goud

Yuliia Levchenko is een van de mooiste dames uit Oekraïne en ze is niet alleen bloedmooi, maar ook nog eens een zeer getalenteerde hoogspringster. Zo hoort ze duidelijk tot een groepje van de mooiste vrouwen op de Olympische Spelen. De blondine is slechts 23 lentes jong en is ook op Instagram erg populair. Overigens is ze niet de jongere zus van Evgeniy Levchenko, de man van die andere Oekraïense babe Victoria Koblenko.

Met haar 23 jaar heeft ze al veel succes geboekt. Als tiener begon ze al met aandacht op haarzelf te vestigen. Als 16-jarig meisje bereikte ze de 13e plek tijdens het wereldkampioenschap voor jonge hoogspringers. Met een sprong van 1.70 bereikte ze toen een 13e plek. In een jaar tijd wist ze dit echter flink te verbeteren. Zo pakte ze op de Olympische Spelen voor de jeugd een gouden plak tijdens de Olympische Spelen in China. Door de jaren heen volgden nog meer prijzen tot ze ging strijden om de prijzen met volwassenen. Haar eerste grote resultaat boekte ze vervolgens in 2017 tijdens het WK in Londen. Met een sprong van 2.01 meter pakte ze toen een zilveren medaille.

Ook op Instagram valt Yuliia op

Dit is echter niet het enige waar ze hoge ogen mee gooit. De prachtige blondine is namelijk ook heel populair op Instagram. Ze heeft daar maar liefst 247.000 volgers verzameld waardoor ze naast haar inkomsten als atlete, ook veel geld met sponsoring binnen harkt.

Zie hieronder een paar leuke foto’s van de atlete: