5 goede boeken voor ondernemers

Ben jij ondernemer of heb jij intenties om daar iets mee te gaan doen? Dan kan verdieping en voorbereiding natuurlijk geen kwaad. Sterker nog: deze vijf boeken over ondernemen zijn onmisbaar als jij je eigen pad wil op gaan.

 

Robert Glazer – Performance Partnerships

Er zijn verschillende vormen van marketing, en in Performance Partnerships van Robert Glazer staat affiliatiemarketing centraal. Deze vorm heeft al veel ontwikkelingen doorgemaakt, zoals Glazer laat zien. Uit zijn eigen ervaringen laat hij zien dat er nog veel nieuwe ontwikkelingen aan zitten te komen én hoe bedrijven kunnen scoren op het gebied van brand awareness en sales. 

Eli Schwartz – Product-Led SEO

In dit boek over ondernemen vertelt Eli Schwartz over SEO, oftewel search engine optimalization. Sommige bedrijven besteden dit uit, maar steeds meer bedrijven en ondernemers zullen inzien hoe belangrijk de SEO is van een bedrijf. Vooral de theoretische kant komt aan bod, waardoor je zelf handige handvatten krijgt aangereikt om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen op het gebied van marketing en adverteren.

boeken om te ondernemen (1)

Chris Schembra – Gratitude and Pasta

Eén van de belangrijkste dingen die je als een goede ondernemer moet creëren zijn sterke en betrouwbare relaties. In het boek Gratitude and Pasta wordt door Chris Schembra beschreven hoe je met de mensen om je heen, vooral in je zakelijke wereld, kunt connecten. Dat alles wordt gedaan aan de hand van diners en pasta: low-key maar erg waardevol dus.

Geordie Bufton – The Connection Effect

Veel mensen worstelen met veel werk en werk dat nooit op lijkt te houden. Op die manier is het moeilijk om even helemaal stil te staan bij het heden. In plaats daarvan focussen we ons vooral op het verleden, maar ook op de toekomst. The Connection Effect is een boek over ondernemen waarbij de focus wordt gelegd op jezelf, je kern, je succes en je (geestelijke) gezondheid.

Natasha E. Davis – 25 Valuable Golden Nuggest to Start, Stabilize and Scale any Business

In dit boek over ondernemen vind je ongelofelijk veel tips. De titel zegt het al: of jij nu van plan bent je eigen onderneming op te richten, of juist je bedrijf wil uitbreiden, in dit boek vind je alle tips die je nodig hebt. De schrijfster is er overigens niet zomaar één. Zo won ze eerder al de award voor Ondernemer van het Jaar.

Meer tips nodig om goed te ondernemen? Check dan hoe je jezelf verzekert van een goede start als ondernemer.