Headerphoto by: iStock

Fitness Blender

Fitness Blender biedt meer dan 500 complete workouts aan. Op dit Youtube channel geven Daniel en Kelli je alle mogelijke oefeningen, van yoga tot krachttraining. Voor elk type workout kan je hier terecht.

 

The Lean Machine

John en Leon staan bekend als de lean machines. Ze helpen je bij het optimaliseren van je balans. Deze personal trainers bieden oefeningen aan voor zowel gevorderden als beginners, dus iedereen kan bij dit Youtube kanaal terecht. Daarnaast helpen ze je met je motivatie en geven ze je recepten waarmee je nog sneller resultaten kunt boeken.

 

Scott Herman

Scott Herman is een bekende in de online bodybuilders community. Zijn workouts zijn 100 procent natuurlijk en zijn no-nonense aanpak heeft inmiddels flink wat mensen geholpen. Zijn oefeningen zijn georganiseerd in verschillende categoriën waardoor je eenvoudig en gericht kunt trainen.

 

Millionaire Hoy

Millionaire Hoy heeft inmiddels talloze video’s online staan die variëren van doelgerichte intervaltraining tot boksoefeningen. Met dit Youtube kanaal vliegen de kilo’s eraf zonder dat je een sportschool nodig hebt.

 

Buff Dudes

BUFF staat voor better understanding of food and fitness en helpt je dus op elk vlak als het op lichamelijk gezondheid aankomt. Dit Youtube kanaal is van twee broers die je op een leuke manier kennis laten maken met de wereld van fitness.

 

Officialbarstarzz

Officialbarstarzz neemt je mee naar buiten voor de beste oefeningen. Barstarzz is het bewijs dat je geen gym nodig hebt om fit te worden. Ze hebben het oog van onder andere Men’s Health en Men’s fitness gevangen. Bij Barstarzz weet je zeker dat je goed zit zonder een euro te betalen.

 

Athlean-X

Athlean-X is het Youtube kanaal van de bekende personal trainer Jeff Cavaliere die een aantal top atleten traint. Met zijn oefeningen ben je verzekerd van gewichtsverlies en spieropbouw en zie jij er binnen no time uit als Sylvester Stallone, die ook een klant is van Jeff Cavaliere. Dit alles zonder er ook maar een euro aan te hoeven uitgeven.

 

Sean Vigue

Bij een uitgebalanceerd fitness-programma is het belangrijk dat je cardio afwisselt met krachttraining en dat je genoeg tijd neemt om je spieren te laten herstellen. Sean Vigue biedt je een uitgebalanceerd fitness-programma met onder andere pilates voor mannen. Met Sean Vigue ben je binnen de kortste keren weer helemaal in balans zonder dat je naar de sportschool hoeft.

 

Met deze acht youtube kanalen ben je verzekerd van resultaat zonder dat je er een euro aan hoeft uit te geven. Kun je maar geen routine vinden? Creëer de perfecte fitness routune met deze tips.