Waar zijn we precies gebleven bij You?

De verhaallijn in seizoen vier van You ging echt compleet alle kanten op en het einde is daar geen uitzondering op. Joe probeerde een eind aan zijn leven te maken door van een bug te vinden, maar werd gered door de politie. Wanneer hij ontwaakt in het ziekenhuis, vertelt Kate dat zij de rijkdom van haar vader heeft geërfd. Zij zegt tegen Joe dat zij alleen met hem door wil gaan als hij zijn levensverhaal vertelt, en dat doet hij. Vervolgens zie je dat Kate en Joe een interview houden met een journalist in New York en dat ze samen een welgesteld en krachtig koppel vormen.

Kortom, een interessante basis voor een mogelijk vijfde seizoen. Dat is namelijk wel het idee van showrunner Sera Gamble. ‘We hebben een idee voor seizoen 5 van You waar we erg enthousiast over zijn.’

you seizoen 5

De ideeën voor seizoen 5 van You

‘Het gesprek dat we voeren met de schrijvers en met Penn is over het feit dat het leuk zou zijn om het te beëindigen met een vorm van gerechtigheid. Dit soort jongens zien meestal niet veel gerechtigheid. Dat is een uitdaging voor het verhaal’, aldus Sera Gamble. Joe Goldberg is al voor een lange tijd mensen pijn aan het doen. Hij komt er telkens ook mee weg. Maar de ultieme vragen zijn nu: hoe ziet Joe gerechtigheid en wat zou hem het meeste pijn doen?

Dacht je in seizoen 5 dus een happy ending voor Joe te zien? Dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Er bestaat een grote kans dat seizoen vijf van You dus over Joe’s ondergang zal gaan.