Deel 1 van You seizoen 4

In het eerste deel van seizoen vier heb je al heel wat actie gezien. Nu Joe Goldberg als Jonathan Moore op een universiteit in Londen werkt, zit er opeens moordenaar hem op de hielen. Het voelt dus een beetje alsof de rollen zijn omgedraaid.

De leden van de welvarende klasse waar Joe al snel bevriend mee wordt, worden stuk voor stuk vermoord. Ondertussen wordt Joe door deze moordenaar gestalkt en gechanteerd. Hij krijgt een berichtje op zijn telefoon via een app die hij zelf niet eens op zijn telefoon heeft gezet. Deze app heet: ‘de Evanesce app.’

seizoen vier deel twee van serie you word anders

Alles wordt anders in deel 2 van seizoen 4

Volgens Penn Badgley krijgt deel twee van seizoen vier  in de serie You een compleet andere twist. Hij kan begrijpen dat de kijkers van You nu met de gedachte kunnen zitten van: Wat gebeurt er allemaal?! Hij vertelt dat in waarschijnlijk aflevering acht iedereen een compleet ander beeld van Joe gaat krijgen en dat het daardoor zeker de moeite waard is om door te blijven kijken. Penn zegt over deel één: “Het is niet alleen een andere stad, het is een ander genre. Ik denk dat mensen dat heel anders zullen vinden, maar natuurlijk is hij altijd Joe. In deel 2 is het een soort van thuiskomen naar wat de serie het beste kan.”

Badgley laat ook weten dat alle vragen die de kijkers hebben, zeker beantwoord gaan worden in het tweede deel van de serie. 9 maart is al bijna in zicht, dus lang wachten hoeven de fans van You zeker niet. Ben jij al benieuwd naar deel twee? Zie hieronder de nieuwe trailer. (Waarschuwing: mocht je deel één nog niet gezien hebben, dan raden we af de trailer te bekijken. Hij bevat spoilers.)