De carrière van Vieze Jack

Vieze Jack is een carnavalsact die al sinds 2013 bestaat. De speciale gimmick is dat hij ieder jaar een nieuw beroep kiest. Zo kan je hem kennen als Captain Jack en Brandweerman Jack. Door deze creativiteit is het altijd een feest als je bij een optreden van Vieze Jack bent.

Zijn debuut maakte Jack met het nummer ‘Ik ben Jack’ in 2013. Dit werd gelijk een hit, maar het nummer Captain Jack deed het nog beter, en is al miljoenen keren beluisterd op YouTube en Spotify. Na Captain Jack zouden er nog baantjes volgen als brandweerman, stuntpiloot en conducteur, met de nummers Brandweerman Jack, Stuntpiloot Jack en De Jack Express, terwijl hij in 2021 aan de slag ging als vrachtwagenchauffeur. Overigens neemt Jack zijn hygiëne niet zo serieus, wat ook direct zijn artiestennaam en afstotelijke tronie verklaart. Hieronder zie je het nummer voor 2023:

 

Hoeveel verdient Vieze Jack per optreden?

Een optreden van Vieze Jack boeken is prijzig, maar niet onbetaalbaar. Je bent namelijk een bedrag kwijt van 2.995 euro exclusief btw. Hiervoor krijg je een enthousiaste artiest op het podium die dankzij zijn sterke improvisatie vrijwel altijd een klik met het publiek krijgt. Dankzij meer dan 15 jaar podiumervaring weet je dat Vieze Jack altijd voor een feestje zorgt. Bovendien komt hij niet alleen, maar brengt hij een groepje danseressen mee: De Jacketietas. Ideaal!

Lees ook: Dit Satisfyer-kostuum is de beste outfit voor carnaval 2023