Voor wie onder een steen gelegen heeft

Je moet onder een steen gelegen hebben om niet te weten wat een Satisfyer is, maar we leggen het toch maar even snel uit. Dit is een apparaatje dat vrouwen gebruiken om henzelf te plezieren. Het product bestaat sinds 2016 en is sindsdien een grote hype geworden. Het bijzondere aan de Satisfyer is dat er geen gebruik wordt gemaakt van vibraties, maar luchtdruk. Dit geeft een veel fijnere sensatie voor veel vrouwen, die hiermee met speels gemak meerdere intense hoogtepunten kunnen beleven. Bovendien is dit speeltje voordelig geprijsd. Niet gek dus dat miljoenen vrouwen dit apparaat in hun nachtkastje hebben. Overigens zijn er ook Satisfyers voor mannen te koop, maar die zijn wat minder bekend.

Satisfyer-kostuum is een hilarische outfit voor carnaval 2024

Wil je in het thema van dit speeltje carnaval gaan vieren? Dan hebben we de perfecte outfit voor je gevonden. Onderstaande man heeft namelijk een geniale outfit gevonden:

Helaas konden we geen webshop vinden die deze outfit verkoopt, maar er zijn wel genoeg andere outfits die erop lijken. Met een beetje zoekwerk op Google kom je al een heel eind. Succes!