De baby van Teletubbies

De baby in Teletubbies werd gespeeld door Jess Smith, die op dat moment slechts negen maanden oud was. Zo vertelt Jess in een interview dat de producenten van de Teletubbies in het ziekenhuis aanwezig waren en op zoek waren naar een baby voor in het programma, op hetzelfde moment dat Jess Smith in het ziekenhuis aanwezig was om gewogen te worden. “Mijn moeder nam me mee en het was toevallig op hetzelfde moment dat de producent van de oude serie binnenkwam en wilde dat het ziekenhuis contact met hen opnam als ze smileybaby’s hadden gezien.

Zodoende werd Jess uiteindelijk gekozen en werd ze hiermee een iconisch onderdeel van het kindertelevisieprogramma. Aan het begin van elke aflevering werd ze giechelend getoond.

Jess Smith teletubbies baby

Jess Smith is zelf moeder geworden

Jess heeft zelf onlangs haar eerste baby gekregen. Zonder het geslacht bekend te maken plaatste ze 15 januari een hartverwarmende foto van haarzelf terwijl ze de hand van haar pasgeboren baby vasthoudt. Ze kreeg lieve en mooie reacties van de mensen en geeft aan nog steeds overweldigd te zijn door hoeveel mensen haar eigenlijk kennen van Teletubbies en de hoeveelheid mensen die het programma hebben gekeken.

teletubbie baby nu volwassen

Ik ben nog steeds overweldigd door het aantal mensen dat Teletubbies heeft bekeken en bekijkt, het aantal berichten dat ik ontvang en het horen van de verhalen die worden verteld door mensen over de hele wereld“. Vanaf 1997 tot 2001 was ze in 365 shows te zien, en in de latere aflevering werd zonnebaby Jess vervangen door een meisje genaamd Berry. Ze geeft aan dat ze de serie ook aan haar eigen baby zal laten zien. “Ze zal naar mijn versie van de Teletubbies kijken.