Satisfyer voor mannen

Als we denken aan gezellig in de slaapkamer, schiet er vaak één ding ons hoofd in: speeltjes. Er zijn genoeg soorten, kleuren en vormen. Toch worden speeltjes vaak geassocieerd net vrouwen, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Vrouwen zijn tegenwoordig niet meer de enige met speeltjes in het nachtkastje. De markt is groot en het aanbod in mannen speeltjes wordt steeds groter. Daarom is er nu ook eindelijk een mannelijke variant gemaakt van de gezellige Satisfyer.

Je zou ze vast al ergens zien langskomen, de Satisfyer Pro 2. Het populaire speeltje is namelijk niet meer weg te denken bij de vrouwen. Ze bereiken hun hoogtepunt in een mum van tijd en natuurlijk willen de mannen ook wel eens ervaren hoe dat is. Laten we het daarom maar een hebben over, in onze ogen, het pikantste kerstcadeau van dit moment: de Satisfyer Men Heat Vibration.

Kerstcadeau voor mannen satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer €33,32 (was €48,95) Shop nu

Dan vraag jij je waarschijnlijk af: ‘wat moet ik hier nou mee?’ Laten wij dat maar eens haarfijn uitleggen. De Satisfyer Men Heat Vibration maakt gebruik van een krachtige motor en ook een verwarmingselement aan de binnenkant van het apparaat. Door middel van een opening, waar de man zijn grote vriend in kan stoppen, wordt er een bijzondere mix van bevrediging gecreëerd. Ook een leuk weetje is dat het apparaat meer dan 70 verschillende vibratiecombinaties heeft. Daarnaast kan je ook nog de temperatuur naar voorkeur aanpassen, tot wel een maximum van 40 graden! Jij hebt alles voor jouw genot onder controle, of natuurlijk jouw partner. Het speeltje kan binnen 3,5 uur opgeladen worden door middel van de meegegeven USB-kabel. De Satisfyer Men Heat Vibration is te koop voor 33,32 euro op de website van bol.com.