De best bekeken serie van 2023

Op Netflix is er maar liefst 812.1 miljoen uur aan deze actiethriller serie besteed, waardoor The Night Agent op nummer één is gekomen wat betreft de totale kijktijd. De serie was uitgebracht op Netflix op 23 maart 2023 en was direct een regelrechte hit. Doordat de serie zo goed is ontvangen heeft “The Night Agent” groen licht gekregen voor vervolgseizoenen van deze top serie.

 

De verhaallijn van “The Night Agent”

Een FBI-agent genaamd Peter Sutherland (gespeeld door Gabriel Basso) werkt in het onderste gedeelte van het Witte Huis. Hij zit aan een telefoon die speciaal bedoeld is voor Amerikaanse spionnen, en eigenlijk nooit overgaat. Uit het niets kreeg hij een telefoontje van iemand in de nacht die doodsbang is genaamd, Rose Larkin (gespeeld door Buchanan). Peter moest per se Rose helpen en samen te werken om een levensgevaarlijk plan te ontrafelen. Dit plan is supergroot en gaat helemaal door tot aan het Oval Office en vormt een grote bedreiging voor het land.

Check hieronder de trailer van de Netflix-serie “The Night Agent”:

 

Review van IMDb en de Netflix-kijkers

Op IMDb zijn de recensenten enthousiast over de Netflix-serie. IMDb geeft The Night Agent namelijk 7.5 / 10 sterren. Zeker het kijken waard dus. Ook zijn de kijkers positief over de serie. Hieronder nog wat leuke reacties van de kijkers op X (voorheen Twitter):