You seizoen 3 staat net op Netflix

Als je seizoen 3 nog niet hebt gekeken en je bent een beetje vergeten waar je bent gebleven in seizoen 2? Dan hebben wij een korte samenvatting voor je over seizoen 2 van You. Joe en Love hebben hun zoontje Henry gekregen en zijn verhuisd naar een luxe buitenwijk vol met jonge gezinnen. Het perfecte nieuwe begin van hun leven. Althans, zo lijkt het.

Joe krijgt ondertussen een nieuw obsessie, de beeldschone buurvrouw. Het stel gaat in relatietherapie en probeert te redden wat er te redden valt aan hun huwelijk. In You seizoen 3 krijgen we te maken met bloed, lijkzakken en alles wat we van de serie You gewend zijn, maar dan nog net wat heftiger.

Het kan zo zijn dat je You seizoen 3 al vliegensvlug hebt afgekeken, dan weet je hoe dit uitpakt voor Joe en Love. Maar gelukkig voor jou is dat niet het einde. You seizoen 4 is namelijk al bevestigd door Netflix.

Het mogelijke plot en de cast van het vierde seizoen

Mocht je seizoen 3 van You nog niet gezien hebben, dan raden we je af om verder te lezen. 

Er valt nog weinig te vertellen over de verhaallijn van You seizoen 4. We weten dat Joe zijn moord in scène heeft gezet en heeft gedaan alsof het allemaal de schuld van Love was. Zo wil hij een nieuw leven beginnen om achter zijn nieuwe liefde (lees: obsessie) aan te gaan. Hij denkt namelijk dat Marienne met haar dochter terug is gegaan naar Parijs. Aan het einde van het derde seizoen zien we Joe dan ook in de hoofdstad van Frankrijk lopen, op zoek naar een vrouw als Marienne. Direct ziet hij een vrouw die verdacht veel op haar lijkt, en hij lijkt direct geïnteresseerd. Wordt dit zijn nieuwe slachtoffer? Ontmoet hij iemand anders? Of gaat hij door met zijn zoektocht naar Marienne? De tijd zal het leren.

you seizoen 4 op netflix

Ook is er weinig bekend over de nieuwe cast. Wat er wel bekend is, is wie er vooral niet meer terugkeren. Ook in seizoen 3 zijn er namelijk veel doden gevallen. Onder andere Love, Natalie en Ryan overleden in het seizoen. Wie het wel overleefden, waren Theo en zijn vader Matthew. Dit is wellicht belangrijk voor het vervolg van de serie. Matthew had namelijk in de serie toegang tot alle camera’s in de stad en heeft nog altijd wraakgevoelens richting Joe en Love. Wellicht ziet hij op nieuwe camerabeelden dat Joe daadwerkelijk nog in leven is en gaat hij er alles aan doen om hem op te sporen. Kortom: You seizoen 4 kan alle kanten op.

Wanneer kunnen we You seizoen 4 verwachten?

Hoewel er weinig bekend is over You seizoen 4, zijn er wel een aantal dingen die we op een rij kunnen zetten. We zijn bang dat we toch nog een tijdje zullen moeten wachten. Na seizoen 1 moesten we namelijk 15 maanden wachten op seizoen 2 van de serie, daarna 22 lange maanden op seizoen 3.  We zijn bang dat het dus weer langer dan een jaar zal duren voordat het volgende seizoen online komt. We schatten de releasedate van You seizoen 4 dus ergens in 2023 , maar dit is nog niet bekend gemaakt door Netflix zelf. Het zou dus zomaar eerder of later kunnen worden.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)

Dat deze serie in de smaak valt, dat is geen geheim meer. Op Rotten Tomatoes krijgt You een 9`% Average Tomatometer en op IMDb een 7,7 / 10.