De relatie tussen Mauro Icardi en Wanda Nara lijkt voorbij te zijn

De relatie van de PSG-speler en zijn vrouw is al in de spotlights gekomen door de verkeerde redenen. Wanda Nara had oorspronkelijk een relatie met de medespeler en beste vriend van Mauro Icardi, Maxi Lopez. Maar uiteindelijk ging zij er met de Argentijnse spits vandoor. Tussen de twee beste vrienden botert het niet meer, ze schudden elkaars hand niet eens op het veld. Auch.

Het lijkt erop dat deze relatie ook zal stranden omdat  er een ander persoon bij betrokken zou zijn. Wanda, die ook nog de zaakwaarnemer van Icardi is, deelde een bericht op Instagram die niet erg subtiel was. In het bericht beschuldigde ze haar man van vreemdgaan. De tekst luidde: “Alweer een familie die je hebt kapotgemaakt voor een slet”. Zie het desbetreffende Instagram-bericht hieronder:

mauro icardi wanda nara relatie voorbij

Wel moeten we erbij zeggen dat deze informatie voornamelijk gebaseerd is op speculaties. Onlangs plaatste de voetballer nog een foto met zijn vrouw en hij volgt haar nog steeds op Instagram. Wanda volgt Mauro Icardi niet meer op Instagram en ze heeft ook niet gereageerd op de foto die hij heeft geplaatst. Het lijkt er dus sterk op dat zij er genoeg van heeft en dat Mauro Icardo nog een laatste poging doet om zijn aangerichte schade te herstellen.

Zie hieronder een aantal foto’s van Mauro Icardi en Wanda Nara: