Gordon krijgt zijn villa niet verkocht

Het zit Gordon niet mee. In 2013 zette Gordon voor het eerst zijn mega villa te koop voor een behoorlijk prijsje van €3.250.000. In eerste instantie wilde hij zijn villa niet onder de grens van de drie miljoen te koop zetten, maar na een tijd bleek dat hij geen andere keuze had. Vervolgens verlaagde hij de vraagprijs naar een bedrag van €2.950.000. Een aardige prijsdaling dus.

Daarna kwam er goed nieuws. Een koper bood 2.900.000 en Gordon ging akkoord. Helaas kon de koper zijn bieding niet waarmaken en ging het feest niet door. De villa ging in de jaren er na meerdere keren opnieuw de verkoop in, maar het mocht niet baten. Hoewel Gordon vorige week nog de prijs verhoogde, gooit hij het nu over een hele andere boeg. Nu staat de villa van Gordon te huur in de hoop er op deze manier nog een zakcentje aan te verdienen.

gordon huis te koop funda (1)

Welk huurbedrag staat vermeld op Funda?

Vanaf deze vaak staat de villa van Gordon te huur. Mocht hij een huurder vinden, gaat hij hier zeker een aardig zakcentje aan verdienen. Hij biedt de mega villa namelijk voor een behoorlijk bedrag van wel €10.000 per maand aan. Wil je hier wonen, moet je er dus wel wat voor over hebben en even wat dieper in de buidel tasten.

Wat heeft de luxe villa in Blaricum te bieden?

Je krijgt dan wel behoorlijk wat terug voor het bedrag van €10.000. Je hebt namelijk een mega villa tot je beschikking. Deze villa heeft drie volledig ingerichte slaapkamers, een luxe badkamer, een woonkeuken met alle apparatuur die je nodig hebt en een grote leefruimte. Verder heeft deze villa ook andere snufjes die iedere man kan gebruiken. Je kunt een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad, sporten in de fitness ruimte of genieten van het zonnetje in de grote tuin.

funda villa te huur van gordon blaricum

Naar verluidt verblijft Gordon momenteel in dit appartement in Dubai. Waanzinnig!