Wie is Yolanthe Cabau?

Yolanthe Cabau is een 38-jarige actrice en presentatrice. In 2004 kreeg ze een rol in de Nederlandse soapserie Onderweg Naar Morgen en dat was het moment waar haar carrière van start ging. Vervolgens speelde ze in meerdere tv-programma’s en films zoals Costa!, Snowfever, Het Glazen Huis en Zomervibe. Ook heeft een van de mooiste Nederlandse brunettes programma’s als Het Perfecte Plaatje en Temptation Island VIPS gepresenteerd.

Maar dit is zeker niet het enige talent dat Yolanthe heeft. Ze is namelijk ook nog model én een keiharde onderneemster. Zo runt ze haar eigen gezondheidsplatform genaamd CABAU, waarmee ze vrouwen wil motiveren om te werken aan een fit lichaam en een gezonde geest. Yolanthe heeft een prachtig lichaam waar ze hard voor heeft gewerkt en deelt haar killerbody met alle liefde op haar Instagram. Recent heeft ze namelijk een spannende foto gedeeld op haar story in een roze badjas met daarop de tekst “Don’t Ever Let Anyone Dim Your Glow“. Naast haar heeft ze een pot proteïne poeder staan als reclame voor haar bedrijf. Perfecte promotie dus! Bekijk hieronder de foto van de schitterende presentatrice:

instagram story yolanthe ochtendjas roze

Wist je trouwens dat Yolanthe een grote familie heeft met meerdere prachtige vrouwen? Ken je ze nog niet? Bekijk dan de mooie zussen van Yolanthe.