Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

In 2009 kregen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder een relatie. Een jaar later trouwden de twee in het Italiaanse Castelnuovo Berardenga. Yolanthe ging de afgelopen jaren vooral Wesley achterna, ze woonden achtereenvolgend in Italië, Turkije, Frankrijk en Qatar. Dit zijn de landen waar Wesley actief was als profvoetballer. In 2015 kreeg het stel een zoontje: Xess Xava en in maart 2019 werd duidelijk dat het stel uit elkaar ging.

Yolanthe bij de Ochtendshow van 538

Gisterochtend zat Yolanthe aan tafel bij Frank Dane en had ze het openhartig over haar privéleven. We weten natuurlijk dat Yolanthe een hele knappe dame is om te zien en dat ze vast veel berichten op Instagram krijgt. Yolanthe laat blijken dat de de mannen achter de berichten in haar DM op Instagram geen relatiemateriaal zijn. Maar ze leest ook niet alle berichten die ze via Instagram krijgt. Het zijn er heel veel en ze zijn over het algemeen heel erg raar. Dus we begrijpen dat ze daar geen aandacht aan besteedt.

Natuurlijk denken alle kale en kleine mannen dat ze nu een kans maken bij de beeldschone dame. Dit werd gesteld door Jelmer Gussinklo, met een knipoog naar haar ex-man Wesley Sneijder. Yolanthe vertelt dat ook deze mannen zeker kans maken en dat ze het gek vindt als dat niet zo zou zijn. Dus ben jij aan de kleine kant en is je haar dun aan het worden? Dan is er nog hoop!

Yolanthe geeft antwoord op de vraag of ze klaar is voor een nieuwe liefde in haar leven met: “Ik ben klaar voor het leven, dus bring it on.”

Benieuwd naar de rest van familie Cabau? Bekijk dan eens de knappe zus van Yolanthe: Marina Cabau.