Wie is Yael Shelbia?

De 19-jarige Yael Shelbia werd geboren in Israël en werd daar al heel snel erg bekend door haar modellenwerk. Maar dat die bekendheid niet alleen in haar eigen land bleef, was eigenlijk al vanaf het begin duidelijk. De knappe tiener deed internationaal modellenwerk voor allerlei soorten magazines en merken.

Zo was ze te zien in de commercials van KM earbuds én is ze één van de vaste gezichten van KKW Beauty, het make-up merk van Kim Kardashian. Niet alleen op de covers is ze erg populair, ook op Instagram willen veel mensen haar leven volgen. Maar liefst 1 miljoen mensen zien wat ze dagelijks meemaakt.

In 2018 werd ze genomineerd voor de prijs ‘het mooiste gezicht van 2018.’ In die race werd ze uiteindelijk 3e. In 2019 werd ze opnieuw genomineerd voor het mooiste gezicht en toen werd ze 2de. In 2020 is het haar dus wel gelukt om de prijs écht binnen te halen: Yael Shelbia heeft het mooiste gezicht van 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Veel modellen in de strijd voor ‘het mooiste gezicht van 2020’

Het is een behoorlijke prestatie van de jongedame, aangezien ze niet de enige was die aan het strijden was voor die nummer 1 positie in de lijst. In totaal doen er namelijk elk jaar duizenden vrouwen mee aan de wedstrijd, waaruit dan een Top 100 lijst ontstaat. En van die lijst wist Yael Shelbia dus de nummer 1 positie te behalen. Daarmee liet ze modellen als Kate Beckinsale en Marion Gottilard ver achter zich in de game.

Overigens hoef je echt geen ruzie te maken met deze dame, want ze is niet zomaar een tienermeisje. Shelbia werkt namelijk voor het leger in Israël. Daar is ze onderdeel van het Air Force-team. Het is dus niet alleen een super knappe dame, maar ze heeft ook nog eens een beroep waar elke man van droomt.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de knappe Yael Shelbia.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yael Shelbia (@yaelshelbia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia)