De beste games voor de Xbox One van 2019: het overzicht

Wil je jouw collectie van Xbox One spelen uitbreiden, dan is dit het juiste moment. We zitten nu immers in de periode waarin de meeste games uitkomen. Het prettige gevolg is dat veel games nu met extra veel korting de deur uitgaan. Kortom, nu inslaan betekent urenlang gameplezier en een leuke manier om je verzameling uit te breiden met tal van nieuwe games. De leukste games voor de Xbox One hebben we in ieder geval voor je geselecteerd.

MXGP 2019

De officiële MXGP-videogame is er eindelijk en voor het eerst kun je de competitie met de bijbehorende spanning van het huidige MXGP Wereldkampioenschap ervaren. Alle renners, bikes en teams van de echte MXGP en MX2 van 2019 staan klaar om je uit te dagen. Alle 19 officiële wedstrijden zitten erin verwerkt en net als tijdens de echte wedstrijden kun je ook nu verschillende weersomstandigheden tijdens het spelen van deze game gaan ervaren. Na de regen is er immers altijd de zon! Word de belangrijkste speler en bepaal zelf welke game-ervaring het beste bij je past.

beste xbox games 2019

The Sinking City

Als je helemaal gek bent op alles wat met de jaren twintig van de vorige eeuw te maken heeft, dan is The Sinking City een game die niet in je verzameling mag ontbreken. Avontuur en een flinke dosis onderzoek spelen de hoofdrol in deze, op de boeken van H.P. Lovecraft gebaseerde game. Je stapt in de huid van een privédetective. Na te zijn gearriveerd is de stad Oakmont gaat het pas echt beginnen. De stad is het slachtoffer van langdurige overstromingen. Niks vreemds misschien, ware het niet dat er sprake is van een bovennatuurlijke beïnvloeding. Aan jou de eer om te achterhalen wat er aan de hand is.

Madden NFL 20

Een beetje sportgame mag natuurlijk niet ontbreken, maar dan moet het wel iets bijzonders zijn. Madden NFL 20 is dat dan ook zeker. Madden NFL 20 is voorzien van een nieuwe ‘gepersonaliseerde carrière campagne’, ook bekend als ‘Face of the Franchise: QB1’. In Madden NFL 20 ben je het gezicht van de franchise en bepaal je zelf het verloop van je carriere vanaf de College Football Playoff. Neem het op tegen of speel met vrienden online, neem je team mee van het voorseizoen tot aan het Super Bowl-kampioenschap.

Tour de France 19

De Tour de France versie voor de Xbox One verdient een plekje in dit overzicht. Of je nu wel of geen wielerfanaat bent is iets minder relevant, deze game is gewoon top. Doe mee aan alle fasen van de officiële route van de Tour de France 2019. Alle bekende plekken komen voorbij zoals de La Planche des Belles Filles-klim of de Pau-tijdrit. Alles kun je uit de kast halen om de beste plek in het algemeen klassement te bemachtigen en in het geel in Parijs te arriveren. Makkelijk is het in ieder geval niet: je moet in de 18e etappe uitblinken in de driedubbele uitdaging van Col de Vars, Col d’Izoard en Col du Galibier.