Fijne flexplekken in Amsterdam

Wij gingen op zoek naar flexplekken waar jij je kan concentreren, geïnspireerd wordt door de omgeving en ook nog eens lekker kan eten en drinken. Op die manier komt het vast goed met al het werk wat je nog moet verzetten. Hieronder 3 fijne flexplekken in Amsterdam:

Kanarieclub

Als flexwerker ben jij waarschijnlijk een vroege vogel. Bij de Kanarieclub ben je in dat geval aan het juiste adres. Deze hotspot staat namelijk volledig in het thema van vogels. Verwacht op de menukaart dus onder andere wentelteefjes van duivekater en veel gerechten waarin eieren zijn verwerkt. Naast veel werkplekken biedt de Kanarieclub ook ruimte voor ontspanning. Boven is er zelfs een heuse poolbar waar je na een dag werk een ontspannen drankje kan nuttigen.

flexplekken, kanarieclub

Bar Spek

De beschrijving van Bar Spek klinkt als de ideale partner: aardig, stoer, lekker en zorgzaam. Wat heb je nog meer nodig? Hier kan je je werkdag beginnen met een uitgebreid spek ontbijt of één van de gezonde sappen op de kaart. Wat je ook kiest: alles is met zorg klaargemaakt. Dat is ook terug te zien in het interieur. De rustgevende omgeving draagt bij aan je productiviteit. Je gefocuste mindset behoud je bij Bar Spek namelijk de gehele dag door.

flexplekken, hotsput

Pllek

Vooral als jij een creatief beroep uitoefent ben je bij Pllek, in Amsterdam-Noord, op de juiste plaats. Pllek streeft ernaar om haar bezoekers te inspireren en wil graag verschillende culturen samenbrengen. Er worden daarom veel internationale filmvertoningen en kunstexposities georganiseerd, maar ook is er ruimte voor yoga lessen en andere evenementen. Qua eten staat er veel groente op de kaart. Dat is logisch, aangezien maar liefst 75% van de kaart vegetarisch is en 25% vegan.

flexplekken, pllek

Heb je er een hele dag opzitten en ben je tamelijk verzwakt? Met deze tips zie jij er nog steeds fris uit na werk.