De indrukwekkende loopbaan van Wout Weghorst

Wout Weghorst is een voetballer die iedereen blijft verbazen. Na het maken van twaalf treffers in 34 wedstrijden bij FC Emmen maakte hij de overstap naar Heracles Almelo. In zijn eerste seizoen waren er ook daar nog wat twijfels, maar na een tweede succesvol seizoen stapte hij over naar AZ Alkmaar. Daar bleef hij veel scoren, met 31 wedstrijden en 18 doelpunten in de Eredivisie in zijn tweede seizoen. Hierna volgde een succesvolle periode bij Vfl Wolfsburg, waar hij in vier seizoenen in de Bundesliga maar liefst 118 wedstrijden speelde en 59 treffers maakte.

 

De Nederlander maakt een transfer naar Manchester United

Uiteindelijk maakte Wout Weghorst de overstap naar Burnley, waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Vandaar dat hij het afgelopen halfjaar op het hoogste niveau actief bleef bij het Turkse Beşiktaş.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wout Weghorst (@wout.weghorst)


Nu maakt hij de overstap naar Manchester United en daarmee is hij ongetwijfeld dolblij. De komende tijd zal hij dan ook druk zijn met het zoeken van woonruimte in Manchester, maar ook in Nederland bezit hij al een fijne woning.

De twee-onder-een-kapwoning in Borne

Voor Wout Weghorst geen vrijstaande villa zoals Steven Berghuis, maar een twee-onder-een-kapwoning. Wout Weghorst betaalde dan ook – voor een bekende profvoetballer – een bescheiden bedrag van 616.000 euro voor deze woning. Het huis is gelegen in Borne in Overijssel. Hij blijft dus zijn geboorteplaats trouw. Het huis heeft een woonoppervlakte van 234 vierkante meter en beschikt over in totaal vijf kamers, waaronder meerdere slaapkamers. Ook heeft het een formaat van 161 vierkante meter en beschikt zijn optrekje over een grote tuin, die zeer luxe is. Qua locatie ligt de woning op fietsafstand van het centrum van Borne en vlakbij de uitvalswegen. Overigens is dit niet de enige woning van Weghorst in Borne, de lange spits heeft ook een appartement in deze Twentse plaats. Zie hieronder foto’s van de kersverse Manchester United aanvaller of kijk op de website van Bekendeburen:

weghorst-huis-2 weghorst-huis-1