De villa was van Henk ten Cate

Steven Berghuis neemt de villa gelegen in Amersfoort over van de inmiddels gepensioneerde Henk ten Cate. Deze Nederlandse toptrainer heeft bij grote clubs als FC Barcelona, Ajax, Chelsea en Panathinaikos gewerkt. Vanaf 2010 verdween hij een beetje van de radar, met clubs als Al-Ahli (uit de Verenigde Arabische Emiraten), Umm-Salal (Qatar), Shandong Luneng Taishan (China), Al-Jazira Club en Al-Wahda (Verenigde Arabische Emiraten), Al-Ittihad (Saudi-Arabië) en wederom Al-Wahda. Dit zijn echter allemaal clubs die hoge salarissen betalen, waardoor Henk ten Cate ongetwijfeld niets te klagen heeft over zijn financiële situatie.

 

Lees ook: Deze miljardairsdochter is de vriendin van Steven Berghuis

Toch neemt hij nu afscheid van zijn villa, maar erg verdrietig zal hij daar niet over zijn. De Amsterdammer heeft namelijk een forse winst gemaakt. In 2007 kocht hij de vrijstaande villa voor 1,8 miljoen euro, maar Steven betaalt er nu 4,5 miljoen euro voor. Hierdoor strijkt Henk een mooie winst op van 2,7 miljoen euro. Tegenwoordig woont Henk ten Cate ook in het Midden-Oosten, waardoor hij zijn villa niet meer nodig had.

Steven Berghuis is de trotse nieuwe eigenaar

Nu is de woning dus in het bezit van Steven Berghuis. Helaas zijn er geen afbeeldingen van het interieur te zien. Hieronder zie je het huis vanaf de straatkant of kijk op de website van BekendeBuren:

berghuis-2 Steven Berhuis koopt villa van Henk ten Cate Amersfoort