Projector met uitschuifbaar scherm onthuld op CES 2023

Een Star Wars-marathon of de voetbalwedstrijden van je favoriete club kijken op een reusachtig scherm, gewoon in je eigen woonkamer. Klinkt voor veel mannen als een droom, maar met deze projector worden dromen werkelijkheid. Deze projector met een uitschuifbaar scherm heeft namelijk een scherm van 120 inch en kent vele voordelen.

 

Alles over de projector van AWOL Vision

Met de 4K ultra-short-trow laserprojector van het merk AWOL Vision kun je je thuisbioscoop naar een hoger niveau tillen. De projector heeft namelijk een uitschuifbaar scherm dat is verpakt met een LTV-3500 ultra-short-trow laserprojector, een scherm van maar liefst 100 tot 120 inch en ingebouwde luidspreekers. Verder heeft de uitschuifbare projector 35.000 ANSI-lumen en een spectrum van meer dan 1 miljard kleuren met een brede compatibiliteit van 4K-video, HDR 10+ en actieve 3D. Het toffe van dit concept is, dus dat de projector de gehele muur vult, waardoor je hem zakelijk, maar ook privĂ© kunt gebruiken. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat je met je collega’s krampachtig naast een klein laptopscherm moet plaats nemen, right?

projector-met-uitschuifbaar-scherm

De projector verdwijnt binnen no time weer in de kast

Grote kans dat je waarschijnlijk wel wat twijfels hebt, omdat je dan (normaliter) altijd een projectiescherm mee moet tillen. Maar niets is minder waar. Want de projector is verpakt in een stijlvolle kast, waarbij je de beamer binnen enkele seconden uit de kast kunt ritsen en dus ook binnen no time weer kunt opbergen. Daarom bestaat de projector ook maar uit drie delen, waaronder de LTV-3500 ultra-short-throw laserprojector, het oprolbare scherm en de stijlvolle kast.

Helaas moet je wel een aardig zakcentje hebben om de AWOL Vision Vanish te kunnen bemachtigen. De projector is namelijk verkrijgbaar voor $ 14.999 met een 1oo-inch scherm (schermdiagonaal van 254 cm) en voor $ 15.999 met een 120-inch scherm (schermdiagonaal van 305 cm). Zie hieronder een video van de brute projector: