Luxe woonboerderij te koop in Erp (Funda)

Deze zeldzaam luxueuze woonboerderij mag met recht zeldzaam en een heus paradijs worden genoemd en staat momenteel te koop op Funda. Dit woonparadijs heeft 10 kamers (5 slaapkamers) en is gebouwd op een perceel van 9.390 m². De woonboerderij wordt omringd door een eigen landgoed met park achtige tuin, rustig gelegen op het Meierijse platteland en toch binnen dertig autominuten naar Uden, Eindhoven en Den Bosch.

De woonboerderij biedt optimale privacy. Er is namelijk in de omgeving amper bebouwing te vinden; op enkele honderden meters zijn alleen een boerderij met schapen en land van een boer.

Funda te koop woning Erp

Instapklare woonparadijs

Het geheel is recent nog tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardig comfort en de allermooiste materialen. Alle ogen gaan echter vanzelfsprekend naar de imposante glazen gevel- en dakpartij met op afstand te bedienen ramen. Dit is dan ook van de de voormalige bewoners het meest zullen missen.

“De glazen gevel- en dakpartij aan de achterzijde. Of het nu zonnig is, stormt, onweert, regent of sneeuwt, het zicht is altijd mooi. Je hebt het gevoel alsof je in de natuur leeft. Je bent buiten terwijl je knus binnen bent. We hebben in 2019 door Rainforest Lighting complete tuin- en buitenverlichting laten ontwerpen en aanleggen. Ook ’s avonds is het uitzicht daardoor sprookjesachtig en romantisch.”

luxe villa te koop

Natuurlijk is de keuken geheel op maakt gemaakt, met kookeiland en ontbijt- en borrelbar, en compleet ingericht met alle denkbare A-merk inbouwapparatuur. Het huis heeft ook een wijnkelder en een thuisbioscoop die uitgerust is met de crème de la crème op audio- en beeldgebied. Daarnaast is er een wellness-vleugel met jacuzzi, regendouche, sauna en stoomruimte. De tuin heeft een enorme zwemrivier van 2 meter met vlakbij een poolhout een een gasten/nanny-appartement. Dit woonparadijs is ook voorzien van een dubbele garage en dubbele carport met lader voor elektrische auto’s.

stijlvolle woonkamer

Wat is de vraagprijs op Funda?

Echter, dan mag je allemaal wel verwachten met een vraagprijs van €2.500.000 op Funda. Het huis is gelukkig nog te koop, voor de lucky one die interesse heeft. Zie hieronder nog een aantal foto’s van de stijlvolle woonboerderij:

woning met thuisbioscoop huis te luxe bar luxe villa te koop Erp Fundawoning Funda miljoenen