Een heel opvallend rijtjeshuis in Brielle

Dat is wat de eigenaar van dit rijtjeshuis in Brielle waarschijnlijk gedacht moet hebben. Van binnen heeft het namelijk een vrij bizar interieur gekregen. Met pilaren, behang met een afbeelding dat doet denken aan Griekenland, een schild met een zwaard aan de muur, een beige kleurstelling en een ingang die doet denken aan een paleis is het een heel apart huis geworden. Stijlvol, maar je moet er van houden.

Het rijtjeshuis biedt verder plaats aan maar liefst 4 slaapkamers, heeft een inpandige garage en ligt vlakbij het gezellige centrum van Brielle.

Verder beschikt het huis over een ruimte achtertuin. Dit is in hetzelfde stijltje als de rest van het huis. Bovendien ligt het vlakbij het allerlei openbare voorzieningen met winkels op loopafstand.

Het huis is vrij en komt uit 1992. In totaal beschikt het huis over zes kamers, waarvan vier slaapkamers. In de badkamer is een bad, douche en toilet te vinden. Verder beschikt het over een bergzolder waar je naar toe kan komen via een steektrap. Het is gelegen op het Zuid-Westen, heeft tuinverlichting, een buitenkraan en een zonnescherm.

rijtjeshuis

Het is echter verkocht op Funda

Interesse gekregen in dit huis? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk alweer te laat. Het huis is namelijk verkocht onder voorbehoud. Met een prijskaartje van 399.500 euro kosten koper heeft diegene er een aardige duit aan uitgegeven. Het huis stond al langer dan zes maanden te koop, maar nu is het dus van de markt verdwenen.

We zijn heel benieuwd of zij het bijzondere interieur intact houden. Zou natuurlijk heel erg zonde zijn als de aparte sfeer van dit huis verloren gaat en weer in een doodnormaal rijtjeshuis verandert.

045_2160 039_2160 038_2160-1 040_2160