Prille liefde tussen Sylvie Meis en Wim Beelen

Sylvie Meis, de bekende Nederlandse presentatrice en voormalig model, heeft haar hart opnieuw verloren aan een nieuwe vlam genaamd Wim Beelen. Zo is Sylvie Meis samen gespot met haar nieuwe vriend. Deze prille liefde is al het gesprek van de dag in showbizz-land, en een van de dingen waar iedereen nieuwsgierig naar is, is natuurlijk het luxueuze onderkomen van dit kersverse stel. De woning van Wim Beelen, gelegen op het exclusieve Landgoed Larendael in het Gooi, blijkt een waar miljoenenoptrekje te zijn dat niet alleen Sylvies hart heeft gestolen, maar ook menigeen jaloers maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Wie is Wim Beelen?

Voordat we verder gaan met het binnenkijken in deze prachtige woning, laten we eerst eens wat meer te weten komen over de man achter dit imposante optrekje. Wim Beelen is een succesvolle Nederlandse vastgoedondernemer en eigenaar van Beelen Groep, een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaam sloop- en bouwafvalmanagement. Met zijn zakelijke successen heeft hij een aardig vermogen opgebouwd, 155 miljoen euro om precies te zijn, en kan Wim Beelen zich dus veroorloven om in zo’n indrukwekkende woning te wonen.

Wordt de woning van Wim Beelen het nieuwe liefdesnestje van de kersverse tortelduifjes?

De woning van Wim Beelen kan gerust omschreven worden als een droompaleis voor diva Sylvie Meis. Dit luxueuze optrekje straalt klasse en elegantie uit en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. Met een geschatte waarde van maar liefst 5,8 miljoen euro is dit zeker geen doorsnee woning.

Met een woonoppervlakte van 508 vierkante meter en in totaal vijf slaapkamers en vijf badkamers, is er meer dan genoeg ruimte voor het kersverse stel om hun liefde te laten bloeien. Het penthouse is gelegen op het prachtige Landgoed Larendael, waar Sylvie en Wim kunnen genieten van allerlei luxe faciliteiten zoals een gemeenschappelijk zwembad, poolhouse, sauna en gym. Perfect om de conditie op peil te houden.

woning wim beelen 5

De keuken van de woning van Wim Beelen  is werkelijk een lust voor het oog. Voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en met een kookeiland als middelpunt, biedt deze keuken de perfecte plek voor Sylvie om haar culinaire vaardigheden te tonen aan haar geliefde.

Een van de absolute hoogtepunten van dit penthouse is het dakterras van maar liefst 500 vierkante meter. Met adembenemend uitzicht over het landgoed en de omgeving, biedt dit terras de ideale plek voor romantische avonden onder de sterrenhemel of gezellige borrels met vrienden en familie.

woning wim beelen 4

Kortom, het penthouse van Wim Beelen is een waar paradijs voor Sylvie Meis en haar nieuwe liefde. Met alle luxe en comfort die dit miljoenenoptrekje te bieden heeft, zal de prille liefde tussen Sylvie en Wim ongetwijfeld verder opbloeien in deze idyllische setting.

Meer zien van het liefdesnestje van Sylvie Meis en Wim Beelen? Ga dan naar de website van Bekende Buren