Heeft Sylvie Meis een nieuwe vriend?

Volgens de altijd betrouwbare Duitse krant, Bild, heeft Sylvie Meis een nieuwe liefde in haar leven. En wie mag die gelukkige man zijn? Niemand minder dan de 48-jarige Nederlander, Wim Beelen. Voordat je je afvraagt of Sylvie Meis een type heeft, is het de moeite waard om op te merken dat haar nieuwe vriend, net als haar ex-man Niclas Castello, schijnbaar in het geld zwemt. We praten hier over een vermogen van 155 miljoen euro. Wim Beelen is geen doorsnee kerel; hij is een ondernemer die zijn fortuin heeft verdiend in de bouwindustrie, gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden en het recyclen van bouwafval.

Eerste foto’s van kersverse tortelduifjes

Dus, wat is het verhaal met deze twee tortelduifjes? Nou, dankzij de speurneuzen van het roddelaccount Reality.FBI, hebben we wat voorproefjes van foto’s van Sylvie Meis en haar mogelijk nieuwe vriend.

nieuwe vriend sylvie meis

Sprookje in de maak?

Laten we nu eens wat beter kijken naar dit nieuwe koppel. Sylvie Meis, de prachtige tv-presentatrice en model die al jaren in de schijnwerpers staat, en Wim Beelen, de zakenmagnaat met diepe zakken. Het lijkt wel een herhaling van facetten: Sylvie ontmoet succesvolle ondernemer. Maar hé, wie zei dat sprookjes alleen in boeken en films gebeuren?

Hoe hebben Sylvie Meis en haar mogelijk nieuwe vriend Wim Beelen elkaar ontmoet?

Natuurlijk kunnen we niet anders dan ons afvragen hoe hun eerste ontmoeting verliep. Heeft Sylvie Meis de aandacht van Wim getrokken terwijl ze langs één van zijn bouwprojecten liep? Of hebben ze elkaar ontmoet op een evenement voor de high society, waar ze de fijnere kneepjes van sloopkogeltechnieken bespraken onder het genot van champagne en canapés? Dat zullen we misschien nooit weten, tenzij de twee er zelf een boekje over opendoen.

Sylvie en Wim, het kersverse koppel, lijken samen te genieten van hun tijd. En afgaande op die spontane kiekjes, zijn ze niet verlegen om hun genegenheid voor elkaar te tonen. To be continued …