De carrière van het populaire zangduo

Suzan en Freek is een Nederlands zangduo uit de Achterhoek. Het duo bestaat uit Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, maar het is veel meer dan alleen een zangduo. Ze kennen elkaar van de middelbare school en zijn al jarenlang gelukkig met elkaar in de liefde. Het stel ging in 2016 wereldwijd viraal door hun cover van Don’t Let Me Down van The Chainsmokers en in 2018 kwam hun eerste zelfgeschreven nummer Als het avond is uit. Ook hierdoor kreeg hun carrière een dikke boost.

Op 23 en 24 april 2022 stond het duo voor de eerste keer in de Ziggo Dome met twee uitverkochte concerten. Ze hebben meerdere bekende singles uitgebracht zoals Blauwe dag, Weg van jou en Slapeloosheid. En in 2022 kondigden ze aan een documentaire te hebben gemaakt over hun leven en carrière. Tussen jou en mij verscheen op 13 januari 2023 op Netflix. Kortom, het zangduo mag zich onderhand wel de status aanmeten van Bekende Nederlanders. Wat Suzan en Freek verdienen per 30 minuten optreden is ook indrukwekkend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

De woning van Suzan en Freek in Nederhorst den Berg

De exacte koopprijs van de prachtige woning bedroeg 950.000 euro. De vrijstaande woning is gelegen in Nederhorst den Berg en heeft een woonoppervlakte van 146 vierkante meter. Het huis beschikt over vier slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee verdiepingen en een kelder.

De woning heeft ook over een moderne eetkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een heerlijke vloerverwarming. Geloof het of niet, dit is nog lang niet alles. Er is ook nog een groot bijgebouw die ze kunnen gebruiken voor wat ze maar willen en er is ook nog een vrijstaande garage die plek biedt voor maar liefst zes auto’s. Niet mis dus. De schitterende tuin heeft een oppervlakte van 560 vierkante meter en ligt op het oosten.

Ze hoeven zich zeker weten ook geen zorgen te maken of ze zich gaan vervelen, het centrum van Nederhorst den Berg ligt namelijk op loopafstand. Heerlijk toch! Check hieronder de foto’s of neem een kijkje op Bekende Buren:

de nieuwe woning van Suzan en Freekde nieuwe woning van Suzan en Freek