Gigi Ravelli in GTST

Gigi Ravelli was in de periode van 2004 tot en met 2014 een bekend gezicht op de Nederlandse TV. Nadat de belspelletjes door een wetswijziging werden verboden, ging Gigi gewoon op zoek naar een andere baan. Ondanks het bekende schandaal waarbij RTL en SBS voor een bedrag van 9 miljoen euro schikten, kwam Gigi weer snel aan de bak. Als 24-jarig aanstormend talent kon men haar niet over het hoofd zien en al snel werd ze toegevoegd aan de cast van GTST. Daar speelde ze Lorena Gonzalez, een Nederlandse dame die door geldproblemen Zuid-Afrika achter zich liet en het hier in Nederland weer wilde proberen. Die rol was de verleidelijke Gigi op het lijf geschreven en we vermoeden dat de goede kijkcijfers mede aan haar optreden zijn te wijten.

In GTST werd ze door haar tv-moeder Rosa, de huishoudster van de familie Sanders, weer in huis genomen. Het gevolg was dat ze nagenoeg elke mannelijke bewoner van Meerdijk wist te verleiden en dat ze daarmee verre van populair was bij de dames in Meerdijk. Ondanks haar succes vertrekt de veel belovende actrice in 2014 uit GTST. De reden van haar vertrek is nooit echt duidelijk geworden, maar al snel zagen we de mooie Gigi in andere programma’s zoals Ik hou van Holland, Camping life en Daten in het Donker. Ook op het witte doek zagen we haar in enkele producties. Een echt helder beeld van haar toekomst had ze toen nog niet. Dat zou echter snel gaan veranderen.

Relatie met Roger Hodenius zorgde voor minder zichtbaarheid

Dat een knappe vrouw als Gigi Ravelli nooit lang alleen is bleek ook nu te kloppen. In 2013 kreeg zij een relatie met een zekere Roger Hodenius. Naast een vermogen wat wordt geschat op zo’n 335 miljoen euro heeft hij dus ook een van de mooiste vrouwen van Nederland. Volgens veel fans is hij dus de reden dat ze niet meer op tv te zien is. Echt onbegrijpelijk is dat ook niet, want zo jezelf nog gaan werken als je partner jaarlijks steevast staat vermeld in de Quote 500?

Bron: mannenzaken