De carrière van voetballer Mitchel Bakker

Voor de mensen die niet in de voetbalwereld zitten: In 2016 tekende Mitchel Bakker op 16-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij Ajax. Niet veel later ging hij door naar PSG. Voor meer speeltijd ging hij door naar Bayern Leverkusen, waarna hij toch naar Atalanta Bergamo ging. Al met al kan je wel stellen dat de profvoetballer wat centen bij elkaar heeft getrapt op het voetbalveld, en hij dit mooie appartement kon aanschaffen.

Quote weet nu te melden dat de 23-jarige verdediger zijn riante appartement in Amstelveen in de verkoop doet. Dit doet hij voor het bedrag van maar liefst € 2.995.000 euro. Wat krijg je voor dit grote bedrag?

Een woning met een strakke inrichting

Tja, we kunnen eerlijk zijn: het ziet er uiterst fraai uit vanbinnen: mits het jouw stijl is natuurlijk. Ondanks dat het er vanbuiten minder stijlvol uitziet, is de binnenkant van het appartement uiterst strak. Met maar liefst 229 vierkante meter aan wooncomfort, en een flink dakterras zal je aan ruimte geen gebrek hebben.

Huis Michel

Woning Mitchel Bakker

Bovendien valt er de grote hoeveelheid ramen een zalige bak licht naar binnen. De woning bevat een riante woonkamer, met twee loungeplekken. De keuken is op moderne wijze afgewerkt, waardoor hij geen prominente plek in de woning inneemt.

Woning Bakker

De woning van Mitchel Bakker bevat ook nog eens drie heerlijke slaapkamers, met ook een brute inloopkast. Daarnaast zal je geen file in de ochtend hebben door de twee zalige badkamers die het appartement bevat.

Huis Mitchel Bakker

Check hieronder meer foto’s van de woning van Mitchel Bakker. 

Huis oud-ajaxspeler

Luxe woning AmstelveenBadkamer

Dakterras Amstelveen

Bakker zou het pand al tijdens de bouw in 2021 hebben gekocht. Op dat moment speelde hij nog voor Bayer Leverkusen, en woonde hij nog in Duitsland. Dat houdt in dat je in principe de eerste échte bewoner van dit pareltje kan worden. Mooie extra’s: bijgeleverde meubels en een ondergrondse parkeerplaats inclusief laadpaal. Helemaal warm geworden van deze woning? Trek die flappen maar uit de portemonnee dan. Benieuwd hoe hoog jouw hypotheek is? Dit is de hoogte per hypotheek op basis van jouw salaris.