Toe aan een nieuwe televisie?

Is jouw televisie aan vervanging toe, of heb je toch behoefte aan een groter beeldscherm? Wellicht dat deze tv in de aanbieding bij Albert Heijn dan voor jou wel interessant is. Met deze grote 4K-televisie heb je optimaal kijkplezier en is het eenvoudig om door middel van applicaties te kijken naar wat je maar wil.

TV appie

Specificaties

De televisie die de Albert Heijn aanbiedt is van het merk Hisense, en heeft een schermgrootte van maar liefst 65 inch (schermbreedte van 145 cm en schermhoogte van 83 cm). Bovendien bevat de tv Direct Full Array waardoor je geniet van gelijkmatige zwarttinten. Daarnaast ervaar je door de AI Adaptive Depth de dieptes van jouw favoriete films en series zoals nooit tevoren. De televisie is een smart-tv, waardoor je eenvoudig films en series kan streamen, maar ook door middel van applicaties dit zonder je telefoon kan doen.

Albert Heijn deal

Voor optimaal geluid is een aparte stereo natuurlijk lekker. In deze televisie zit een DTS® Virtual: XTM-technologie. Dit zorgt voor nog beter geluid, en bioscoop-achtige taferelen, waardoor een externe speaker in principe niet nodig is. De televisie komt met handige poten, waardoor hij eenvoudig op een tv-meubel te plaatsen is. Ook bevat de televisie een AI Sportmodus voor zalige beeld- en audiokwaliteit, wat zorgt voor de ultieme kijkervaring.

Een televisie met een strak design

Deze televisie in je woonkamer lijkt absoluut geen doorn in het oog te zijn. Met een strak en dun design neemt hij, ondanks de grootte, niet al te veel ruimte in de woonkamer in beslag. Hij lijkt dan ook niet een al te prominente plek in te nemen, ondanks dat je tijdens het kijken natuurlijk een lekker geruim scherm hebt.

tv ah

65A6K 4K Smart TV

Hisense €499 Shop nu

Helemaal warm geworden van deze deal? De tv van Hisense is momenteel te koop via de website van Albert Heijn voor het luttele bedrag van 499 euro, en de verzendkosten zijn ook nog eens gratis. Is dat even lekker!