Mats Wieffer scoort een prachtige woning in Rotterdam

En wat een uitzicht heeft Mats Wieffer bij zijn nieuwe woning in Rotterdam! Vanaf het balkon, of vanuit bed, kan Wieffer de Rotterdamse skyline bewonderen. Voor zo’n uitzicht betaal je ook wat. De 24-jarige voetballer heeft er rond de 740.000 euro voor neergelegd. Gelukkig zit je dan op een kwartiertje fietsafstand van het trainingscomplex 1908.

 

Wat heeft het huis te bieden?

Het appartement van Wieffer heeft een woonoppervlak van 98 vierkante meter. Met twee slaapkamers, en een luxe badkamer zal hij geen ruimte tekort komen. Met een ruime woonkamer/keuken en een balkon, welke je kan bereiken via zowel de slaapkamer als de woonkamer, oogt het appartement groot. Wieffer hoeft zich niet druk te maken om met koude voeten op het trainingsveld aan te komen. De vloerverwarming, die door het hele appartement ligt, zal zijn voeten voor dat kwartiertje wel warm houden.

Appartementencomplex Wieffer

Wij zetten een aantal foto’s van de woning van Mats Wieffer in Rotterdam op een rijtje. Bekijk ze hieronder en neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Slaapkamer Wieffer Woning Mats Wieffer Appartement Mats Wieffer Rotterdam

Wil je meer weten over het privéleven van de Feyenoord-middenvelder? Maak dan kennis met Lola Rozenberg, de vriendin van Mats Wieffer.