Maak kennis met de vriendin van Mats Wieffer

Mats Wieffer timmert hard aan zijn carrière in de voetballerij. Zo werd hij in juni 2022 overgenomen door Feyenoord van Excelsior, en met succes. Hij stond het afgelopen seizoen namelijk direct in de basis bij Feyenoord als middenvelder. Daarnaast werd hij in januari en februari ook verkozen tot Legioen Speler van de Maand en werd hij natuurlijk direct landskampioen. Door deze vliegende start bij Feyenoord mocht Mats ook zijn debuut maken in het Nederlands elftal tijdens de wedstrijd tegen Gibraltar. Netjes!

Dat Mats nog enorm veel gaat bereiken in de voetballerij is een feit, maar in zijn privéleven heeft hij het allemaal al voor elkaar. Zo krijgt Mats Wieffer enorm veel support van zijn fantastische vriendin Lola Rozenberg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Rozenberg (@lolarozenberg)

Lola Rozenberg deed mee aan Miss Overijssel 2022

De beeldschone Lola Rozenberg is 21 jaar oud en woont in Enschede. Iets wat voor Mats zeker een stukje rijden is vanaf De Kuip, maar voor zo’n vrouw zouden wij ook bergen verzetten. In het dagelijks leven studeert Lola aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft zij stage mogen lopen bij Franky Amsterdam, het bedrijf van Franky Vedder.

Verder gaan Lola haar prachtige looks ook niet onopgemerkt voorbij. Zo deed zij in 2022 mee met Miss Beauty of Overijssel, waar zij er echt spectaculair uitzag en uiteindelijk de vijfde plaats in wist te bemachtigen. Maar voor ons had zij zeker op één gestaan. Gelukkig heeft Lola hier ook ontzettend veel geleerd en is zij heel erg gegroeid als mens. Zo heeft zij geleerd om te doen wat je zelf wil en kan zij niet wachten om erachter te komen wat er nog meer allemaal op haar pad gaat komen. We kunnen dus wel stellen dat Mats Wieffer zeker een geluksvogel is met zijn prachtige vriendin Lola Rozenberg aan zijn zijde, want zij is voor velen een droomvrouw. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Lola haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Rozenberg (@lolarozenberg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Rozenberg (@lolarozenberg)